Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Προμηθέας και Παναχαϊκή μαζί!

Προμηθέας και Παναχαϊκή μαζί!

promitheas1

promitheas1

Ο Προμηθέας Πάτρας και η ΠΑΕ Παναχαϊκή ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια νέα πρωτοποριακή συνεργασία, που με την πάροδο του χρόνου θα επεκταθεί σε πολλά επίπεδα.

Στη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου που έγινε τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου στο Ίδρυμα Δημητρίου και Λιλής Σταυροπούλου στον Καστελλόκαμπο της Πάτρας, οι άνθρωποι του Προμηθέα (ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Χρήστος Μήλας και ο general manager, Μάκης Γιατράς) και της Παναχαϊκής (ο τεχνικός διευθυντής της Παναχαϊκής Συμμαχίας και παλιός διεθνής ποδοσφαιριστής, Κώστας Κατσουράνης) αναφέρθηκαν στους στόχους και στο πλάνο της συγκεκριμένης συνεργασίας.

Σε πρώτη φάση, αυτή η συνεργασία θα αφορά τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας της Παναχαϊκής και του Προμηθέα και τους αθλητές των ακαδημιών των δύο ομάδων, που αποκτούν δικαίωμα πρόσβασης οι μεν στο “Τόφαλος” και οι δε στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

Οι κυριότερες τοποθετήσεις από την χθεσινή συνέντευξη Τύπου:

Χρήστος Μήλας (πρόεδρος ΚΑΕ Προμηθέας): “Είναι πολύ σημαντικό για μας που συνεργαζόμαστε με την Παναχαϊκή. Θέλουμε τέτοιες συνέργειες. Όλοι μαζί ως Πάτρα, και στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ, μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα”.

Κώστας Κατσουράνης (τεχνικός διευθυντής Παναχαϊκής Συμμαχίας): “Αρχίζουμε μια συνεργασία με τον Προμηθέα και ελπίζουμε αυτό να συμβεί και με άλλες ομάδες. Ο αθλητισμός ενώνει και η Πάτρα πρέπει και μπορεί να γίνει μία και ενιαία. Όλοι μαζί, ενωμένοι, μπορούμε να κάνουμε θαύματα στον αθλητισμό και εκεί αποσκοπούμε μ΄ αυτή τη συνεργασία”.

Μάκης Γιατράς (general manager ΚΑΕ Προμηθέας): “Τιμή μας η συνεργασία με την Παναχαϊκή, που όλοι, ως πατρινοί, ξέρουμε τη δύναμή της. Ο Προμηθέας αγαπάει το μπάσκετ, αλλά αγαπάει και τον αθλητισμό και γι΄ αυτό προχωράει σε τέτοιες πλατιές κινήσεις. Άξονας της συνεργασίας μας θα είναι τα παιδιά. Αυτά θέλουμε να φέρουμε μαζί μας στο γήπεδο, και στην Παναχαϊκή και στον Προμηθέα και παντού”.

promitheas2

Η συνεργασία Παναχαϊκής και Προμηθέα αφορά τα εξής:
– Κάθε κάτοχος διαρκείας του Προμηθέα προμηθεύεται διαρκείας της Παναχαϊκής με έκπτωση 20% και αντίστροφα (κάθε κάτοχος διαρκείας της Παναχαϊκής προμηθεύεται διαρκείας του Προμηθέα με έκπτωση 20%).

– Σε κάθε εντός έδρας αγώνα της Παναχαϊκής 30-50 κάτοχοι διαρκείας του Προμηθέα αποκτούν δωρεάν είσοδο (διαφορετικοί κάθε φορά) και αντίστροφα. Με μέριμνα κάθε ομάδας, έως 15 Οκτωβρίου, κατανέμονται οι δικαιούχοι της παροχής ανά αγώνα και ενημερώνονται για τον αγώνα στον οποίο θα έχουν δωρεάν είσοδο.

– Σε κάθε εντός έδρας του Προμηθέα θα έχουν δικαίωμα τα παιδιά των ακαδημιών της Παναχαϊκής να προσέρχονται με καταστάσεις και υπό την επίβλεψη των προπονητών τους, δωρεάν στο γήπεδο και να κάθονται σε συγκεκριμένη κερκίδα μαζί με τα παιδιά των ακαδημιών του Προμηθέα καθώς και άλλων σωματείων. Ακριβώς το ίδιο θα συμβαίνει και αντιστρόφως, δηλ. στους εντός έδρας αγώνες της Παναχαϊκής.

– Σε κάθε εντός έδρας αγώνα της κάθε ομάδας, ανακοινώνονται από τα μεγάφωνα μηνύματα προτροπής των φιλάθλων να παρακολουθήσουν τον επόμενο εντός έδρας αγώνα της άλλης ομάδας.

– Στο Στάδιο που αγωνίζεται η Παναχαϊκή τοποθετείται πινακίδα του Προμηθέα με μήνυμα που θέλει να επικοινωνήσει και στο γήπεδο του Προμηθέα τοποθετείται πινακίδα της Παναχαϊκής.

– Από κοινού διοργάνωση εκδηλώσεων με σκοπό την προσέλκυση του κόσμου και ειδικά των παιδιών στον αθλητισμό.

* Παρόντες στην συνέντευξη Τύπου ήταν και ο πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας του ΑΣΠ Προμηθέας, Βαγγέλης Λιόλιος και Παντελής Αθανασίου και οι Αντώνης Κουνάβης και Σωτήρης Λαϊνιώτης από την Παναχαϊκή Συμμαχία.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…