Κεντρική Basket League Άρης “Πιο αποτελεσματικοί στην επίθεση”

“Πιο αποτελεσματικοί στην επίθεση”

dimitris priftis

dimitris-priftis

Ο Άρης αντιμετωπίζει αύριο (22/10) τον ΠΑΟΚ, στο μεγάλο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής, με τον Δημήτρη Πρίφτη, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του “Αυτοκράτορα”, να τονίζει πως ο αγώνας έχει αρκετές ιδιαιτερότητες αλλά και τι πρέπει να κάνουν οι παίκτες του ούτως ώστε να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα.

“Έχουμε μπροστά μας το πρώτο ντέρμπι της σεζόν. Όλοι γνωρίζουμε τις ιδιαιτερότητες των αγώνων Άρη ΠΑΟΚ και τι σημαίνουν αυτές οι αναμετρήσεις για τον κόσμο. Εμείς από την πλευρά μας επικεντρώνουμε την προσοχή μας στο αγωνιστικό κομμάτι. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία καλή ομάδα, η οποία, παρόλο που διαφοροποίησε αρκετά το ρόστερ της σε σχέση με τις προηγούμενες σεζόν, έχει τον ίδιο προπονητή εδώ και πολλά χρόνια και μία συγκεκριμένη φιλοσοφία στο παιχνίδι της”, δήλωσε ο προπονητής του Άρηκαι συνέχισε:

“Πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα συγκεντρωμένοι, να έχουμε ένταση στην άμυνα όπως στον αγώνα με τη Helios Domzale και να παρουσιαστούμε πιο αποτελεσματικοί στην επίθεση. Βασικός στόχος είναι να μειώσουμε τα λάθη μας και να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας, κάτι το οποίο προϋποθέτει και έλεγχο των ριμπάουντ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Άρης: Χωρίς Σταρκ αλλά με Μποχωρίδη στην Αθήνα

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης στην αποστολή του Άρη για το ματς με το Περιστέρι. Ο Άρης αντιμετωπί…