Κεντρική Basket League Κύμη “Παίκτης της Κύμης ο Αντεγκμπόγιε”

“Παίκτης της Κύμης ο Αντεγκμπόγιε”

bratsiakos1

bratsiakos1

Το γεγονός πως ο Όγκο Αντεκμπόγιε είναι ήδη παίκτης της Κύμης τόνισε μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ ο Βασίλης Μπρατσιάκοςεπιβεβαιώνοντας το αποκλειστικό ρεπορτάζ του eBasket.gr.

Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός μίλησε για την εξαιρετική φετινή ΑΕΚ, αλλά και πως η ομάδα του θα είναι καλύτερη, μαζί με τους δύο ξένους που λείπουν.

“Hταν ένα ματς στο οποίο είχαμε πει με τα παιδιά, ότι έπρεπε να είμαστε σκληροί απέναντι στην ΑΕΚ, ειδικά στα πρώτα λεπτά. Βλέποντας τις προπονήσεις, περίμενα πολύ διαφορετικό ξεκίνημα. Δυστυχώς δεν ήταν έτσι. Ξεκινήσαμε με 0/5 ελεύθερα σουτ και η ΑΕΚ είχε 6/10 αντίστοιχα”, είπε αρχικά ο Βασίλης Μπρατσιάκος και πρόσθεσε:

Η φετινή ΑΕΚ είναι η καλύτερη της τελευταίας 10ετίας, με τεράστιο βάθος, επιπέδου Ευρωλίγκας. Της δώσαμε την δυνατότητα να κερδίσει πολύ εύκολα. Δεν είναι η εικόνα αυτή, της ομάδας μας. Δεν είναι δικαιολογία οι δύο ξένοι που λείπουν. Στο δεύτερο ημίχρονο ρίξαμε βάρος στο να κάνουμε φάουλ, να παίξουμε πιο σκληρά. Η ΑΕΚ δεν χαλάρωσε νομίζω. Όταν μπαίνουν παίκτες από τον πάγκο, θέλουν να δείξουν πράγματα. Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα πάνω από 2 μέτρα από το δύο και πάνω. Πολύ ποιοτικοί παίκτες. Κρατάμε ότι μειώσαμε την διαφορά και παίξαμε ένα ικανοποιητικό δεύτερο ημίχρονο. Θα είμαστε καλύτεροι με τους δύο ξένους που μας λείπουν και από εδώ και πέρα θα είμαστε πιο ανταγωνιστικοί”.

Για τα ονόματα ξένων που ακούγονται: “Ο Αντεγκμπόγιε είναι παίκτης μας πλέον. Ταιριάζει στο παιχνίδι μας. Σκληρός στην άμυνα, καλός στο τρανζίσιον και πολύ καλός στις διεισδύσεις. Πιστεύω σύντομα θα υπογράψει και ο δεύτερος ξένος. Ακόμα δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο. Το ότι είναι μαζί μας στο τεχνικό τιμ ο Νίκου, που είναι ίσως ο καλύτερος ασίσταντ της Ελλάδας, ίσως αυτό να ήταν ένας παραπάνω λόγος για να έρθει σε εμάς ο Αντεγκμπόγιε“.

Από πλευράς παικτών, ο Δημήτρης Σταμάτης τόνισε: “Εμείς αντίθετα με την ΑΕΚ, δεν ξεκινήσαμε καλά το ματς. Δεχθήκαμε αιφνιδιασμούς, χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ, δεν είχαμε καλές επιλογές. Όταν χάνεις την διαφορά με μια ομάδα επιπέδου ΑΕΚ, δεν είναι εύκολο. Δείξαμε σημάδια ανάκαμψης στο δεύτερο ημίχρονο. Ήμασταν πιο σκληροί στην άμυνα και είχαμε καλύτερη εικόνα. Κρατάμε την προσπάθεια του δευτέρου ημιχρόνου και τώρα κοιτάμε το ματς με τον Παναθηναϊκό“.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • aggelopoulos

    Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

    Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…
  • Μάκης Αγγελόπουλος

    Έδωσε λύση ο Αγγελόπουλος στην ΑΕΚ

    Ο Μάκης Αγγελόπουλος ήταν ενήμερος για την κατάσταση των τελευταίων ημερών στην ΑΕΚ, με το…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης!

H Κύμη εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τον κόσμο για τους λόγους που αποχωρεί από τη Bas…