Κεντρική Διεθνή “Πάντα δύσκολα τα ματς με τον Ολυμπιακό”

“Πάντα δύσκολα τα ματς με τον Ολυμπιακό”

rudy fernandez f4 madrid 2015

rudy-fernandez-f4-madrid-2015Η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό (12/10) για την έναρξη της Ευρωλίγκας, με τον Ρούντι Φερνάντεθ να μιλάει για το φετινό Ολυμπιακό, τα ματς που ήταν πάντα δύσκολα απέναντι στους ερυθρόλευκους, τον μοναδικό στόχο της κατάκτησης της Ευρωλίγκας, αλλά και για το “format” της διοργάνωσης.

“Η φετινή ομάδα του Ολυμπιακού έχει ομοιότητα με την περσινή. Τα παιχνίδια απέναντι στον Ολυμπιακό είναι πάντα δύσκολα και πρέπει να ματσάρουμε την δύναμή τους για να πάρουμε την εντός έδρας νίκη. Πιστεύω πως οι αγώνες στην έδρας μας θα φανούν πολύ σημαντικοί για την κατάταξη των οχτώ πρώτων ομάδων”, ανέφερε αρχικά ο Ισπανός άσος και πρόσθεσε:

“Πάντα στοχεύουμε στην κατάκτηση της Euroleague. Είναι μεγάλος στόχος, αλλά δεν είναι εύκολος. Ανυπομονούμε για την φετινή σεζόν της Euroleague. Πρέπει απέναντι σε κάθε ομάδα να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι. Πιστεύω πως θα είμαστε φρέσκοι ως το τέλος της διοργάνωσης, καθώς παρατηρώντας το ρόστερ μας βλέπουμε πως έχουμε πολλούς παίκτες σε κάθε θέση.

Τέλος, για τις αλλαγές στη διοργάνωση: “Με το νέο format της διοργάνωσης δεν υπάρχει περιθώριο χαλάρωσης. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πως θα είναι μία πολύ μεγάλη και απαιτητική σεζόν και πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Σε αυτό επίπεδο θα είναι δύσκολο να νικάς την οποιαδήποτε ομάδα και για αυτό κάθε παιχνίδι στην έδρα μας θα είναι πολύ σημαντικό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…