Κεντρική Basket League Κύμη “Πανέτοιμοι για Κόροιβο”

“Πανέτοιμοι για Κόροιβο”

kimi 1

kimi

Η Κύμη υποδέχεται αύριο (17/10, 17:00) τον Κόροιβο, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League, έχοντας ως αποκλειστικό στόχο τη νίκη. Ο Ισίδωρος Κουτσός μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, τονίζοντας πως οι νεοφώτιστοι είναι πανέτοιμοι για το παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
“Αύριο καλούμαστε να παίξουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, καθώς ο αντίπαλος έχει τους ίδιους στόχους με εμάς για το πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Basket League. Δεν αναμένουμε ότι θα έχουμε εύκολο έργο, αφού ο Κόροιβος είναι μια ομάδα που παίζει σε υψηλό ρυθμό επιθετικά, αλλά και αμυντικά. Πάντως, ο αρκετός χρόνος που μεσολάβησε από την ήττα μας στο Λαύριο μας έδωσε την δυνατότητα να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα.

Θεωρώ ότι είμαστε πανέτοιμοι να ανταποκριθούμε πλήρως στις απαιτήσεις του παιχνιδιού. Οφείλουμε στο συγκεκριμένο ματς να παρουσιάσουμε στο παρκέ όλα όσα έχουμε δουλέψει στις προπονήσεις και να αναδείξουμε όλες τις σωματικές-αθλητικές και πνευματικές μας ικανότητες. Με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρουμε να πάρουμε την νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης!

H Κύμη εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τον κόσμο για τους λόγους που αποχωρεί από τη Bas…