Κεντρική Διεθνή “Ο Γιασικεβίτσιους με φίλησε στο στόμα”

“Ο Γιασικεβίτσιους με φίλησε στο στόμα”

Πίνι Γκέρσον, Μακάμπι

saras-gerson

Η Ζαλγκίρις Κάουνας φιλοξενεί απόψε το βράδυ (20:00) την Μακάμπι Τελ Αβίβ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Euroleague. O Σαρούνας Γιασικεβίτσιους θα βρεθεί αντιμέτωπος για πρώτη φορά, ως προπονητής, με την “ομάδα του λαού” και θα συναντήσει γνώριμα πρόσωπα.

Ο Πίνι Γκέρσον μιλώντας στο 15min.lt σχολίασε τον “Σάρας”, στον νέο του ρόλο και αποκάλυψε πως είναι ο μοναδικός παίκτης του που τον έχει φιλήσει στο στόμα.

Όταν ακόμη έπαιζε, είχα πει πως θα γίνει ένας πολύ καλός προπονητής. Ακόμη πιστεύω αυτό που είχα πει τότε. Ο “Σάρας” είχε εξαιρετική συνεργασία με όλους τους προπονητές. Πιστεύω ότι πήρε ένα μικρό κομμάτι από κάθε έναν και τα έκανε σύνολο, για να γίνει ένας πολύ καλός επαγγελματίας. Έχει τη νοοτροπία και τη γνώση για να καταφέρει. Έχει ό,τι απαιτείται για να γίνει μεγάλος προπονητής: προσωπικότητα, γνώσεις, αντέχει στην πίεση“, σχολίασε αρχικά ο Πίνι Γκέρσον.

Για το περιβόητο φιλί ανέφερε, “ήταν ένας τρομερός παίκτης. Ένας από τους καλύτερους της Ευρώπης. Ίσως ο καλύτερος που έχω προπονήσει. Τον λατρεύω. Ελπίζω να με αγαπάει ακόμα. Είναι ο μοναδικός παίκτης που με φίλησε στο στόμα όλα αυτά τα χρόνια. Χωρίς γλώσσα”.

Έκλεισε λέγοντας, “Για να είμαι ειλικρινής πάντως, ο “Σάρας” έκανε το ακριβώς αντίθετο από αυτό που του ζητούσα. Ο Ζέλικο είναι διαφορετικός τύπος. Θα τον χτυπούσε, αν δεν άλλαζε λογική“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…