Κεντρική Basket League Κύμη Νέα συνεργασία για Κύμη (pic)

Νέα συνεργασία για Κύμη (pic)

Kimi

Kimi

Η ΚΑΕ Κύμη SeaJets με ανακοίνωση που εξέδωσε μας ενημερώνει για την νέα συνεργασία με την μικροζυθοποιία SEPTEM, που όπως εύχονται και οι άνθρωποι της ομάδας, θα κρατήσει για πολλά χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Η ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης SeaJets ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την “συντοπίτισσα” μικροζυθοποιία SEPTEM, οι εγκαταστάσεις της οποίας βρίσκονται στο Ωρολόγιο του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου. Μια συνεργασία που μας χαροποιεί ιδιαιτέρως και που επιθυμούμε να έχει μακροχρόνια διάρκεια.

Η ομάδα μας, η Κύμη SeaJets, και η μικροζυθοποιία SEPTEM συνδέονται λοιπόν με τον ισχυρό δεσμό της κοινής “καταγωγής”. Δεν είναι όμως αυτή η μόνη σύνδεση. Στα λατινικά SEPTEM σημαίνει επτά, που είναι ο αριθμός της δημιουργίας! Αυτό αποτέλεσε έμπνευση για τους ανθρώπους της μικροζυθοποιίας, καθώς κάθε τύπος μπύρας φέρει το όνομα μιας διαφορετικής ημέρας. Το 7 όμως είναι ένας σημαδιακός αριθμός και για τον Σύλλογο μας, αφού διανύουμε πλέον την 7η χρονιά από την επανίδρυση μας την σεζόν 2010-11.

Εκείνη περίπου την εποχή, τον Ιούνιο του 2009 συγκεκριμένα, ξεκίνησε και η πρότυπη Μικροζυθοποιία Septem τη διάθεση φρέσκιας, μη παστεριωμένης μπύρας. Στόχος των ιδιοκτητών της ήταν να προσφέρουν στον καταναλωτή φρέσκα, ασφαλή προϊόντα, με μοναδικές διαφοροποιημένες γεύσεις και να γίνουν πρωταγωνιστές στην ανανέωση και στην καινοτομία. Το όραμα ήταν να γίνει η SEPTEM η ελληνική μικροζυθοποιία που, στην συνείδηση του καταναλωτή, τα προϊόντα της θα είναι συνώνυμα της γαστρονομικής απόλαυσης και θα αποτελέσουν σημεία αναφοράς για τη διαφοροποιημένη ποιοτική μπύρα. Το πλήθος των βραβείων από εγχώριους και διεθνείς διαγωνισμούς  που έχουν απονεμηθεί στην Εταιρία, δείχνουν ότι οι στόχοι αυτοί επετεύχθησαν στο ακέραιο και ότι το όραμα των ανθρώπων της SEPTEM έχει γίνει πραγματικότητα.”

septem

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης!

H Κύμη εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τον κόσμο για τους λόγους που αποχωρεί από τη Bas…