Κεντρική Basket League Κύμη “Να μην είμαστε κομπάρσοι”

“Να μην είμαστε κομπάρσοι”

bratsiakos1

bratsiakos1

Η Κύμη αντιμετωπίζει αύριο (31/10) εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της Basket League. Ο προπονητής των νεοφώτιστων, Βασίλης Μπαρτσιάκος, μίλησε για το παιχνίδι με τους Κυπελλούχους Ελλάδας, τονίζοντας πως η ομάδα του θα πρέπει να είναι μαχητική.

Αναλυτικά:

Για τον εκτός έδρας αγώνα τους με τον Παναθηναϊκό: “Αντιμετωπίζουμε έναν σπουδαίο αντίπαλο, τον Παναθηναϊκό, μια ομάδα που διαχρονικά πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη. Είναι μάλιστα ιδιαιτέρως φορμαρισμένος τον τελευταίο καιρό, ενώ η έλευση του Τσάβι Πασκουάλ φαίνεται να έχει λειτουργήσει ευεργετικά για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Αυτό είναι φυσιολογικό, καθώς οι παίκτες θέλουν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του νέου τους προπονητή και δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους μέσα στο παρκέ”.

Για τον στόχο της Κύμης: “Είπαμε ότι ο Παναθηναϊκός πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα και ξέρουμε ότι είναι αδιαφιλονίκητο φαβορί στο μεταξύ μας παιχνίδι. Εμείς από τη μεριά μας, όμως, θέλουμε να παίξουμε σημαντικό ρόλο στο ματς, να μην είμαστε απλά “κομπάρσοι” στην… παράσταση του γηπεδούχου. Πρέπει να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί και να βγάλουμε στο παρκέ κάποια πράγματα που δουλεύουμε στις προπονήσεις. Επιπλέον, θέλουμε να δούμε πώς λειτουργεί η ομάδα μας με τον νέο μας πλέι μέικερ, τον Αντεγκμπόγιε, και να τον βοηθήσουμε να προσαρμοστεί άμεσα. Δεν κρύβουμε ότι το αυριανό (31/10) παιχνίδι είναι για εμάς περισσότερο προετοιμασία για το καθοριστικό παιχνίδι με τα Τρίκαλα. Όμως, όταν μπούμε στον αγωνιστικό χώρο οφείλουμε να είμαστε μαχητικοί και να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί από το παιχνίδι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης!

H Κύμη εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τον κόσμο για τους λόγους που αποχωρεί από τη Bas…