Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Να κάνουμε την πρώτη μας νίκη”

“Να κάνουμε την πρώτη μας νίκη”

Papapetrou1

Papapetrou1

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο (20/10) την Αναντολού Εφές, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής για την Ευρωλίγκα, με τον Ιωάννη Παπαπέτρου να μιλάει σχετικά με την αναμέτρηση απέναντι στην τουρκική ομάδα, αλλά και για την ήττα από την ισπανική, Ρεάλ Μαδρίτης:

“Κάναμε μία καλή νίκη με τον Παναθηναϊκό. Θέλουμε να χτίσουμε πάνω σε αυτή τη νίκη, αλλά και να την ξεχάσουμε. Καλούμαστε να κάνουμε την πρώτη μας νίκη στην Ευρωλίγκα, η οποία μετά την ήττα στη Μαδρίτη θα είναι πολύ σημαντική”, ανέφερε αρχικά ο 22χρονος φόργουορντ και πρόσθεσε:.

“Σίγουρα θέλουμε να ξεκινήσουμε από την άμυνα. Θέλουμε να χτυπήσουμε την Εφές την στήριξη του κόσμου και με το υψηλού ρυθμού μπάσκετ που παίζουμε στο γήπεδο μας. Παράλληλα, πρέπει να κλείσουμε τους παίκτες κλειδιά της Εφές.

Για την πρεμιέρα με τη Ρεάλ Μαδρίτης: “Με την Ρεάλ δεν κάναμε τόσο κακό παιχνίδι. Αδικηθήκαμε από το τελικό αποτέλεσμα. Πρέπει να πάμε περισσότερο στα ριμπάουντ και να έχουμε περισσότερους πόντους στο τρανζίσιον, όπως συνέβη με τον Παναθηναϊκό, αλλά όχι με την Εφές στο φιλικό παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε περισσότερο ανταγωνιστικοί και να παλέψουμε περισσότερο”.

Τέλος, για το βεβαρημένο πρόγραμμα της ομάδας: “Σίγουρα η αποθεραπεία είναι πολύ σημαντική με τον τρόπο διεξαγωγής της Ευρωλίγκας, του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου. Δουλειά μας είναι. Είχαμε δύο ημέρες για να προετοιμαστούμε για αυτό το παιχνίδι και να είμαστε πάλι φρέσκοι. Άλλοι ξυπνούν στις 6:00 και πηγαίνουν στην δουλειά τους. Εγώ προσωπικά δεν θα μπορούσα να το κάνω αυτό. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι σε κάθε αγώνα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Παρτιζάν – Ολυμπιακός: Ράτζα και Κούκοτς στις εξέδρες της «Σταρκ Αρένα»

Στη «Σταρκ Αρένα» οι Ντίνο Ράτζα και Τόνι Κούκοτς. Ο Ντίνο Ράτζα μαζί με τον Τόνι Κούκοτς …