Κεντρική Basket League Κύμη “Να είμαστε έτοιμοι με το Λαύριο”

“Να είμαστε έτοιμοι με το Λαύριο”

bratsiakos

bratsiakos

Η Κύμη ηττήθηκε από τον Άρη με 9862 και αποχαιρέτισε τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας, ο προπονητής της ομάδας από την Εύβοια, Βασίλης Μπρατσιάκος, σε πρόσφατες δηλώσεις του, τόνισε πως η ομάδα του στρέφει την προσοχή της στην πρεμιέρα της Α1 και την εκτός έδρας αναμέτρηση με το Λαύριο.

Αναλυτικά τα όσα ο Βασίλης Μπρατσιάκος:
“Για εμάς ήταν γιορτή το σημερινό παιχνίδι. Είναι πολύ σημαντικό ότι βρισκόμασταν σε αυτό το παρκέ που το έχουν πατήσει ιερά τέρατα του ελληνικού και ευρωπαϊκού μπάσκετ. Είμαστε μέσα στο πλάνος μας, είχαμε σχεδιάσει να κάνουμε τρία πολύ δυνατά φιλικά παιχνίδια, με αρκετό κόσμο και το σημερινό ήταν αυτό που το θέλαμε πάρα πολύ, σε ότι αφορά την προετοιμασία μας για το Λαύριο.

Νομίζω ότι ήμασταν ανταγωνιστικοί στο πρώτο δεκάλεπτο, ο Άρης όμως σοβάρεψε την άμυνά του στη δεύτερη περίοδο, έκλεισε τους διαδρόμους, σκέπασε τα καλάθια και πήρε έκταση η διαφορά. Στο ημίχρονο σχεδιάσαμε κάποια πράγματα, ήμασταν ανταγωνιστικοί και βοηθήσαμε να γίνει ένα καλό παιχνίδι. Στόχος μας είναι να είμαστε έτοιμοι την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος με το Λαύριο.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης!

H Κύμη εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τον κόσμο για τους λόγους που αποχωρεί από τη Bas…