Κεντρική Basket League Κύμη “Να εξασφαλίσουμε την παραμονή”

“Να εξασφαλίσουμε την παραμονή”

mpratsiakos

mpratsiakosΤην αισιοδοξία του πως η Κύμη θα κάνει την έκπληξη στο μέλλον, εξέφρασε ο Βασίλης Μπρατσιάκος. Ο τεχνικός της Κύμης εμφανίστηκε ευχαριστημένος από τους παίκτες του και παράλληλα σχολίασε πως ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Ήμασταν ανταγωνιστικοί στο πρώτο πεντάλεπτο. Τα υψηλά ποσοστά ευστοχίας έδωσαν διαστάσεις στη διαφορά. Είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα μου, είδαμε πράγματα που θέλαμε σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στα Τρίκαλα. Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό σε Ελλάδα και Ευρωλίγκα και να δώσω συγχαρητήρια για τη νίκη του”.

Για τον Αντεγκμπόγιε: “Έχουμε ένα θεματάκι με το δελτίο, πιστεύουμε ότι σε μία-δύο μέρες θα είναι μαζί μας”.

Για το αν μπορεί να κάνει έκπληξη η Κύμη: “Μπορούμε να κάνουμε κάποια έκπληξη. Είμαστε λίγο άπειροι για να διαχειριστούμε κατάσταση νίκης απέναντι σε μεγάλο αντίπαλο. Όταν θα έχουμε εμπειρία αντίστοιχη του Κολοσσού ίσως μπορούμε να μιλήσουμε για μεγάλες νίκες και ανταγωνιστικές εμφανίσεις. Όσο προχωράει το ελληνικό μπάσκετ και η Ευρωλίγκα αλλάζει τόσο πιο δύσκολο θα είναι για εμάς. Ο κόουτς Πασκουάλ άλλαζε συνέχεια παίκτες”.

Για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Κολοσσό: “Έπαιξε εξαιρετική άμυνα ο Κολοσσός και ο Ολυμπιακός ήταν άστοχος. Με εμάς ο Παναθηναϊκός τα έβαλε όλα. Πρέπει να ξέρεις να αντιδράς όταν φεύγει η διαφορά από τους δέκα πόντους. Εμείς αποκτούμε εμπειρία. Η πρώτη χρονιά της Κύμης στην κατηγορία δεν έχει στόχο να χτυπήσει αυτά τα παιχνίδια. Θέλουμε να εξασφαλίσουμε το συντομότερο δυνατό την παραμονή και να παίξουμε πιο ελεύθερο μπάσκετ”.

Aπό την πλευρά των παικτών, ο Τζόρνταν Μόργκαν πρόσθεσε: “Έχουμε πολύ δρόμο να διανύσουμε ως ομάδα. Είμαστε ένα σύνολο χωρίς εμπειρία. Δεν είμαστε πλήρεις. Δεν παίξαμε καλά σήμερα και είναι δύσκολο να παίξεις με μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Μακάρι να πήραμε μία εμπειρία”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης!

H Κύμη εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τον κόσμο για τους λόγους που αποχωρεί από τη Bas…