Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Κέι Σι Ρίβερς στο eBasket: “Σε αυτά πρέπει να βελτιωθούμε”

Κέι Σι Ρίβερς στο eBasket: “Σε αυτά πρέπει να βελτιωθούμε”

rivers

rivers

Ο Παναθηναϊκός, χάρη στο ξέσπασμα του Νίκου Παππά στο τέταρτο δεκάλεπτο και την καλή άμυνά του στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού, κατάφερε να μπει με το δεξί στη νέα Ευρωλίγκα, επικρατώντας πολύ δύσκολα της Ζαλγκίρις Κάουνας με 84-76.

Ο Κέι Σι Ρίβερς μίλησε στο eBasket.gr για την αναμέτρηση με τους Λιθουανούς και στάθηκε στα τρία σημεία του παιχνιδιού που ο Παναθηναϊκός πρέπει να βελτιωθεί.

“Πάντα τα παιχνίδια της πρεμιέρας είναι δύσκολα. Είναι σημαντικό που κερδίσαμε και ξεκινήσαμε με νίκη τις υποχρεώσεις μας στην Ευρωλίγκα. Σίγουρα δεν παίξαμε τόσο καλά, αλλά πήραμε τη νίκη κι αυτό είναι το σημαντικότερο τη δεδομένη στιγμή. Είμαστε πολύ καλή ομάδα, απλά θέλουμε λίγο χρόνο ακόμα για να βρεθούμε”, δήλωσε ο Αμερικανός γκαρντ/ φόργουορντ, ο οποίος αναφέρθηκε στη συνέχεια στα τρία σημεία που πρέπει να βελτιώσει ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι του.

“Πρέπει να βελτιώσουμε την άμυνα, τα ριμπάουντ και τις συνεργασίες μας. Στο παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις δεν τα πήγαμε καλά σ’ αυτούς τους τομείς. Ειδικά στα ριμπάουντ είχαμε πρόβλημα. Χάσαμε πολλά αμυντικά, με αποτέλεσμα οι αντίπαλοι να ανανεώσουν αρκετές επιθέσεις. Οι ψηλοί μας δίνουν μάχη για το ριμπάουντ, θα πρέπει κι εμείς να τους βοηθήσουμε ακόμα περισσότερο, ώστε να βελτιωθούμε στη συνέχεια.

Τέλος, ο Ρίβερς αναφέρθηκε στην παρουσία αρκετών παικτών στο ρόστερ του Παναθηναϊκού που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. “Έχουμε πραγματικά εξαιρετικό σύνολο. Υπάρχουν πολλά παιδιά που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Σίγουρα έχουμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας, μιας και βρισκόμαστε στην αρχή της χρονιάς, αλλά με την πάροδο του χρόνου θα έχουμε περισσότερο διάρκεια στο παιχνίδι μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…