Κεντρική Basket League Κύμη “Καταστροφικό δεκάλεπτο”

“Καταστροφικό δεκάλεπτο”

kimi 1

kimiH νεοφώτιστη Κύμη δεν μπόρεσε να “κλέψει” τη νίκη από το πολύ καλό Λαύριο, προκειμένου να γράψει ιστορία παίρνοντας το πρώτο της ροζ φύλλο αγώνα στην Α1 και σύμφωνα με τον Βασίλη Μπρατσιάκο, η ομάδα του έκανε ένα καταστροφικό δεκάλεπτο, το οποίο κόστισε στη διάρκεια του παιχνιδιού.

“Θέλω να δώσω πρώτα από όλα συγχαρητήρια στο Λαύριο και στον φίλο μου τον Χρήστο Σερέλη για την εξαιρετική δουλειά του. Κάθε χρόνο και καλύτερος, σήμερα ήταν ένα μεγάλο ντέρμπι για εμάς, όπως και για το Λαύριο. Υποτίθεται ότι το Λαύριο θα είχε περισσότερο άγχος ενώ στην πραγματικότητα το είχαμε εμείς και αυτό φάνηκε στα πρώτα λεπτά που είχαμε να παίξουμε κάποια πράγματα και οι πρώτες μας επιθέσεις ήταν εκτός τακτικής, όπως και οι πρώτες άμυνες”, ανέφερε αρχικά ο Βασίλης Μπρατσιάκος, και στη συνέχεια πρόσθεσε:

Για το διάστημα που κόστισε στην Κύμη: Είχαμε ένα καταστροφικό δεκάλεπτο από 17 μέχρι το 27 που το Λαύριο έφυγε με 20 πόντους. Όταν κάνεις 26 λάθη εκ των οποίων το Λαύριο βάζει 32 πόντους δεν νομίζω πως έτσι έχεις μεγάλες πιθανότητες να κερδίσεις έτσι το παιχνίδι. Η ηρωική προσπάθεια της ομάδας να φτάσει το παιχνίδι στους 3 πόντους και να το διεκδικήσει ήταν αυτό που θα κρατήσουμε από το παιχνίδι και θα ψάξουμε να το διευρύνουμε.

Θα ψάξουμε να βελτιώσουμε τις καταστάσεις στο 1 προς 1 γιατί είχαμε πρόβλημα εκεί και από τον Γιανγκ και από τον Μπόλντς, αφήσαμε πάρα πολλά ελεύθερα σουτ στο Λαύριο και τα εκμεταλλεύτηκε όλα, ακόμα και στα κοντινά σουτ δεν είχαμε καλά ριφλέξιονς στην μπάλα. Τα παιδιά παίζανε στην έδρα τους είχανε υψηλά ποσοστά ευστοχίας από κάποιο σημείο και μετά, για αυτό και ήρθε η μεγάλη διαφορά”.

Για τους ξένους που βρέθηκαν σε άσχημη μέρα: “Εμείς σήμερα παίξαμε χωρίς 2 ξένους οι οποίοι και ο Γκριν και ο Μούσα ήταν εκτός παιχνιδιού, είχαμε πολλές κακές ελεύθερες βολές από τους ψηλούς μας. Εντάξει είναι πρεμιέρα έχουμε ένα ολόκληρο πρωτάθλημα μπροστά μας να βελτιωθούμε και να παίξουμε το μπάσκετ που θέλουμε, νομίζω πως έχουμε ολόκληρη την εβδομάδα μπροστά μας να δουλέψουμε καλά και να ξεκινήσουμε νικηφόρα την πρώτη αγωνιστική στην έδρα μας με τον Κόροιβο”.

Από πλευράς παικτών, ο Αλέξανδρος Σιγκούνας ήταν αυτός που μίλησε και είπε: “Συγχαρητήρια στο Λαύριο για την σημερινή του νίκη σήμερα, είναι καθαρά δίκαιη νίκη, ήταν καλύτερη από εμάς πιο συγκεντρωμένοι από εμάς, και εγώ θα σταθώ στο σημείο της συγκέντρωσης. Σήμερα φτάσαμε έναν πολύ μεγάλο αριθμό λαθών στο ματς, των 24 και δυστυχώς είναι νέα φαινόμενο το οποίο επαναλαμβάνεται αφού και με τον Άρη φτάσαμε σχεδόν στον ίδιο αριθμό λαθών. Όταν λοιπόν κάνεις λάθη και τα περισσότερα από αυτά είναι σε κρίσιμα σημεία του αγώνα νομίζω πως είσαι καταδικασμένος να μην κερδίσεις το παιχνίδι.

Το μόνο που θα κρατήσω από σήμερα είναι η μεγάλη διάθεση και η μεγάλη προσπάθεια όλης της ομάδας στο να γυρίσει το ματς όταν ήταν σχεδόν στους -20 για αυτό το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και στο προπονητικό τιμ αλλά θεωρώ πως μας περιμένει μία πολύ μεγάλη εβδομάδα με δουλειά και πρέπει να διορθώσουμε πάρα πολλά πράγματα”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης!

H Κύμη εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τον κόσμο για τους λόγους που αποχωρεί από τη Bas…