Κεντρική Basket League Άρης Υπέγραψε ο Ντραγκίσεβιτς! (pics)

Υπέγραψε ο Ντραγκίσεβιτς! (pics)

dragisevic

dragisevic

Παίκτης του Άρη είναι κι επίσημα ο Τάντιγια Ντραγκίσεβιτς, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο που το πρόσφερε η “κιτρινόμαυρη” ΚΑΕ.

Ο Σέρβος φόργουορντ έφτασε απόψε (12/10) το βράδυ στην Θεσσαλονίκη και αμέσως μετέβη στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης, όπου παρουσία του εντεταλμένου συμβούλου της ομάδας μας, κ.Εμμανουήλ Λάσκαρη, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.

“Είμαι χαρούμενος που ήρθα στον Άρη. Άκουσα τα καλύτερα για τη νέα ομάδα μου. Γνωρίζω ότι έχει μεγάλη ιστορία και πως οι φίλαθλοί της είναι από τους καλύτερους της Ευρώπης. Είναι μια ομάδα με μεγάλη παράδοση και έχει μεγάλη συμπαράσταση απ’ όλους. Λυπάμαι που ήρθα κάτω απ’ αυτές τις συνθήκες, εννοώντας τον σοβαρό τραυματισμό του Βίκτορ Σανικίτζε.

Χαίρομαι που το θέμα της έλευσής μου στον Άρη τελείωσε γρήγορα. Μίλησα με τον κόουτς και μου είπε ότι όλα είναι καλά στην ομάδα. Γνωρίζω τον Άρη από τις περσινές μάχες μας, όταν έπαιζα στην Μπουντούτσνοστ. Τον παρακολούθησα στη συνέχεια και θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι έφτασε την ημιτελική σειρά των playoffs με τον Παναθηναϊκό στον πέμπτο αγώνα. Είναι μία ομάδα που δουλεύει πολύ σωστά και αυτό που θέλω είναι να μπω γρήγορα σ’ αυτό το σύστημα”, τόνισε ο Ντραγκίσεβιτς.

Στη συνέχεια, απαντώντας σε ερωτήσεις, ο 30χρονος άσος είπε:

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται: “Προπονούμουν όλο το καλοκαίρι με τον κόουτς μου. Θα προσπαθήσω να προσαρμοστώ το γρηγορότερο δυνατό και να μάθω τα συστήματα της ομάδας. Ξέρω ότι δεν υπάρχει πολύς χρόνος και πως έχουμε παιχνίδια μπροστά μας άμεσα, αλλά θα προσπαθήσω να είμαι έτοιμος, ειδικά στον εναρκτήριο αγώνα του Champions League την ερχόμενη εβδομάδα”.

Για τις τρεις συνεχόμενες κατακτήσεις Κυπέλλου που έχει στο παλμαρέ του: “Ελπίζω και φέτος να καταφέρω να κερδίσω ένα τρόπαιο. Θα είναι μία πολύ καλή ανταπόδοση για τη συμπαράσταση που γνωρίζω ότι έχει η ομάδα. Θα τα δώσουμε όλα και αν αυτό φέρει και ένα Κύπελλο, ακόμα καλύτερα”.

Για το αν ο Άρης είναι μία από τις καλύτερες επιλογές που έκανε στην καριέρα του: “Όταν κάνω μία επιλογή, πάντα θεωρώ ότι είναι η καλύτερη. Ο Άρης είναι μία ομάδα που κάθε χρόνο γίνεται και καλύτερη. Έχει μεγάλη συμπαράσταση από τον κόσμο, έναν εξαιρετικό κόουτς και μία σταθερή διοίκηση, κάτι πολύ σημαντικό για τη λειτουργία μιας ομάδας. Πιστεύω ότι έκανα μία πολύ καλή επιλογή”.

Για το αν πιστεύει ότι ήταν γραφτό να παίξει στον ΑΡΗ, μετά το καλοκαιρινό “φλερτ” μεταξύ των δύο πλευρών: “Το καλοκαίρι περίμενα ότι μετά την πολύ καλή σεζόν που έκανα με την Buducnost, θα έβρισκα ένα συμβόλαιο στην Euroleague. Στην πορεία, σκέφτηκα ότι ίσως έχασα μία πολύ καλή ευκαιρία για να έρθω στον Άρη. Τελικά, ίσως όντως να ήταν το πεπρωμένο μου να αγωνιστώ σ’ αυτήν την ομάδα”.

Για το αν ένας δεινός σκόρερ μπορεί να προσαρμοστεί εύκολα σε μία ομάδα που χτίστηκε με βάση την άμυνα: “Αυτό το συζήτησα με τον κόουτς. Μιλήσαμε για το παιχνίδι και το στιλ της ομάδας. Θα προσπαθήσω να πάρω όσες ευκαιρίες μου δοθούν επιθετικά και να βοηθήσω την ομάδα στο αμυντικό κομμάτι, το οποίο είναι η βάση του παιχνιδιού της”.

Δείτε φωτογραφίες:

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Σερέλης: «Έξτρα κίνητρο ότι μας έχει κερδίσει δύο φορές η Μακάμπι»

Στη συνέχεια του Παναθηναϊκού στη Euroleague, αναφέρθηκε ο Χρήστος Σερέλης. Ο Χρήστος Σερέ…