Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Είναι πάντα όμορφο να επιστρέφω στο ΟΑΚΑ”

“Είναι πάντα όμορφο να επιστρέφω στο ΟΑΚΑ”

panathinaikos cedevita kuzmic

panathinaikos - cedevita kuzmic

Ο Ερυθρός Αστέρας ηττήθηκε στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό με 70-59 και ο Όγκνιεν Κούζμιτς στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε, πως η ήττα οφείλεται στην κακή έναρξη και άμυνα, ενώ ανέφερε πως νιώθει όμορφα να παίζει μπροστά στον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Αυτό που πιστεύω πως έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ήττα ήταν το γεγονός πως δεν παίξαμε καλά στην αρχή. Δεν ήμασταν καθόλου καλοί στην άμυνα και αυτό μας άφησε πίσω. Μετά, ήταν δύσκολο να επιστρέψουμε. Ήταν μία άσχημη βραδιά, αφήνουμε πίσω αυτό το παιχνίδι και επικεντρωνόμαστε στις επόμενες υποχρεώσεις μας.

Είναι πάντα όμορφο να επιστρέφω στο ΟΑΚΑ. Είναι πολλά αυτά που έζησα εδώ και έχω πολλά θετικά συναισθήματα. Νιώθω πολύ καλά όταν παίζω εδώ, μπροστά στον κόσμο του Παναθηναϊκού Superfoods“.

Σχετικά με την εξαιρετική του απόδοση, ο Σέρβος άσος τόνισε: “Αυτή είναι η δεύτερη χρονιά μου στην Ευρώπη από την ώρα που επέστρεψα από τις ΗΠΑ. Νιώθω πολύ καλά, έχω μεγάλη αυτοπεποίθηση και θέλω να βελτιώνομαι συνεχώς, ώστε να βοηθάω όσο μπορώ την ομάδα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…