Κεντρική Basket League Κύμη Έπιασε αμέσως δουλειά ο Αντεγκμπόγιε (pics)

Έπιασε αμέσως δουλειά ο Αντεγκμπόγιε (pics)

timthumb 1

timthumb

 Ο Ογκο Αντεγκμπόγιε, έφτασε στην χώρα μας χθες το βραδύ (23/10) και σήμερα (24/10) πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με Κύμη. Ο πρώην παίκτης της Κηφισιάς και του Άρη, ο οποίος αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της νεοφώτιστης ομάδας, τέθηκε αμέσως στην διάθεση του Βασίλη Μπρατσιάκου.

Ο Αντεγκμπόγιε, μιλώντας στην ιστοσελίδα του συλλόγου, δήλωσε ενθουσιασμένος που έρχεται για τρίτη φορά στην χώρα μας, ενώ τόνισε είναι έτοιμος να αγωνιστεί στο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στον Παναθηναϊκό Superfoods.

Αναλυτικά:

“Έρχομαι για τρίτη φορά στην Ελλάδα και είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος! Αγαπώ στα αλήθεια την χώρα σας! Αγαπώ τον τρόπο ζωής εδώ, τους ανθρώπους, τα πάντα! Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα. Δεν έχω προλάβει να δω την πόλη της Χαλκίδας, αλλά σύμφωνα με αυτά που μου είπαν οι νέοι μου συμπαίκτες είμαι σίγουρος ότι θα απολαύσω την διαμονή μου εδώ”, ανέφερε αρχικά ο Νιγηριανός.

Στην συνέχεια πρόσθεσε για την νέα του ομάδα, αλλά και τους στόχους της: “Μόλις έκανα την πρώτη μου προπόνηση και μπορώ να πω ότι έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Όλα τα παιδιά με υποδέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο και με έκαναν να αισθανθώ αμέσως άνετα. Ήξερα από πριν τον Ελ Αμίν, αλλά και οι υπόλοιποι μου φάνηκαν εξαιρετικοί χαρακτήρες. Τώρα όσον αφορά τους στόχους μου για την φετινή σεζόν, θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα να κερδίζει τα παιχνίδια. Νιώθω έτοιμος να αγωνιστώ, θέλω να το αποδείξω αυτό στον προπονητή μου μέσα από τις προπονήσεις και να τον κάνω να με εμπιστευτεί στο ματς της Δευτέρας με τον Παναθηναϊκό”

img_0005

 

img_0010

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης!

H Κύμη εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τον κόσμο για τους λόγους που αποχωρεί από τη Bas…