Κεντρική Basket League Κύμη Έπαιξαν με τα παιδιά (pics)

Έπαιξαν με τα παιδιά (pics)

kimi

Η Κύμη SeaJets με ανακοίνωση που εξέδωσε μας ενημέρωσε, πως την Τρίτη (12/10) οι παίκτες της και τα παιδιά του 2ο δημοτικό σχολείο Αρτάκης ήρθαν κοντά, καθώς οι μαθήτες παρακολούθησαν την προπόνηση της Κύμης και μετά φωτογραφήθηκαν και πήραν αυτόγραφα από τους παίκτες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Σήμερα το πρωί το κλειστό Γυμναστήριο Κανήθου γέμισε από παιδικές φωνές. Μαθητές από το 2ο δημοτικό σχολείο Αρτάκης, συνοδευόμενοι από τους δασκάλους τους, βρέθηκαν στο γήπεδο και παρακολούθησαν από κοντά την προπόνηση του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης SeaJets, ενώ μετά το πέρας της προπόνησης είχαν την ευκαιρία να παίξουν με τους αθλητές της Κύμης και να πάρουν αυτόγραφα.

Σκοπός των υπευθύνων της ομάδας μας είναι να έρθουν σταδιακά σε επαφή με όλα τα σχολεία της περιοχής, έτσι ώστε να μπορέσουν τα παιδιά να παρακολουθήσουν τόσο προπονήσεις, όσο και τους επίσημους αγώνες μας στην Stoiximan.gr Basket League. Είναι μια πρωτοβουλία που επιδιώκει να φέρει τους μαθητές κοντά στον αθλητισμό, ώστε να γνωρίσουν ιδίοις όμμασι τις αξίες που αυτός πρεσβεύει.”

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης!

H Κύμη εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τον κόσμο για τους λόγους που αποχωρεί από τη Bas…