Κεντρική Basket League Κύμη “Δεν είμαστε μικρή ομάδα”

“Δεν είμαστε μικρή ομάδα”

cupkovic

cupkovic

Ο Σλάβεν Τσούπκοβιτς θα κληθεί να αντιμετωπίσει αύριο (5/10) την πρώην του ομάδα, μιας και η Κύμη αντιμετωπίσει τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο άσος της ομάδας του Βασίλη Μπρατσίακου μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Κύμης για το παιχνίδι με τον Άρη.

“Είμαι αλήθεια πολύ χαρούμενος για όσα βίωσα την περσινή σεζόν με την φανέλα του Άρη. Ο σύλλογος είχε εξαιρετική οργάνωση, έπαιξα για έναν πολύ καλό προπονητή και είχα πολύ καλούς συμπαίκτες. Επιπλέον, αγωνίστηκα μπροστά από το καλύτερο μπασκετικό κοινό στην Ελλάδα! Σέβομαι απόλυτα τους φιλάθλους του Άρη, γιατί εκτός από το ότι αγαπούν έμπρακτα την ομάδα τους, ξέρουν πραγματικά μπάσκετ”, τόνισε αρχικά ο Τσούπκοβιτς.

Για το ματς του Κυπέλλου, δήλωσε: “Παίζουμε απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα, που έχει μεγάλες φιλοδοξίες για την φετινή σεζόν. Ακόμα, πρέπει να ξαναπώ ότι έχει και έναν πολύ καλό προπονητή, ο οποίος αναδείχτηκε ο καλύτερος του περσινού πρωταθλήματος. Αυτό το παιχνίδι είναι ένα εξαιρετικό αγωνιστικό τεστ για εμάς, είναι ευκαιρία να δούμε τις δυνάμεις μας και να βγάλουμε στο παρκέ αυτά που έχουμε δουλέψει στην προετοιμασία. Οφείλουμε να δείξουμε ότι δεν θα είμαστε μια μικρή ομάδα που θα παλέψει για την σωτηρία, αλλά έχουμε το αγωνιστικό “μέταλλο” για να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω. Κλείνοντας, θέλω να πω ότι ανυπομονώ να δω ξανά από κοντά τους φίλους μου στην Θεσσαλονίκη και να αγωνιστώ στο Αλεξάνδρειο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης!

H Κύμη εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τον κόσμο για τους λόγους που αποχωρεί από τη Bas…