Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Πρίντεζης στο eBasket: “Είμαστε πλήρεις σ’ όλες τις θέσεις”

Πρίντεζης στο eBasket: “Είμαστε πλήρεις σ’ όλες τις θέσεις”

Printezis 1

Printezis

Την Τρίτη (27/9) πραγματοποιήθηκε στο ΣΕΦ η Media Day του Ολυμπιακού. Το eBasket.gr έδωσε, φυσικά, το παρών και ήρθε σε επικοινωνία με τον Γιώργο Πρίντεζη. Ο υπαρχηγός των πρωταθλητών Ελλάδας αναφέρθηκε στο νέο σύστημα της Ευρωλίγκας, χαρακτήρισε πλήρη τον φετινό Ολυμπιακό, ενώ σχολίασε και την ήττα των Πειραιωτών από την Εφές Αναντολού στην Κρήτη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το νέο σύστημα της Ευρωλίγκας: “Χρειάζεται μεγαλύτερη διάρκεια, αφοσίωση, καλύτερη ζωή και συντήρηση. Είναι γενικότερα πολύ πιο δύσκολη η διοργάνωση. Δεν έχουμε την πολυτέλεια που έχουν στο NBA οι ομάδες, οπότε θα πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι, πιο βελτιωμένοι, πιο σωστοί και γενικότερα πιο σωστή αντιμετώπιση των πραγμάτων, ώστε να καταφέρουμε να φτάσουμε μέχρι το τέλος. Είμαστε φέτος πλήρεις σε όλες τις θέσεις. Σε κάθε θέση έχουμε από τρεις παίκτες έτοιμους να παίξουν, οπότε νομίζω πως είμαστε σε καλό δρόμο.

Για τo επίπεδο της Ευρωλίγκας: “Υπάρχουν πολύ ισχυρές ομάδες. Όλες έχουν δυναμώσει σημαντικά. Η Ρεάλ είναι πολύ δυνατή, παρότι έφυγε ο Σέρχιο Ροντρίγκες, η Φενέρμπαχτσε, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και η Μπαρτσελόνα είναι επίσης πολύ ισχυρές. Νομίζω ότι θα είναι η πιο δύσκολη Ευρωλίγκα που έχει γίνει ποτέ μέχρι τώρα. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι πραγματικά”

printezis

Για τους στόχους του Ολυμπιακού: “Οι στόχοι είναι πάντα ίδιοι. Θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε σε Ελλάδα και Ευρώπη. Να παίξουμε καλύτερο μπάσκετ και να πάμε καλύτερα από ότι πέρυσι στην Ευρωλίγκα”.

Για το γεγονός πως δεν υπήρξαν μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ: “Είναι σημαντικό που δεν υπήρξαν αλλαγές. Δεν ξεκινάμε τη χρονιά από μηδενική βάση. Γνωριζόμαστε ο ένας με τον άλλον και είναι πιο εύκολο να προσαρμοστούν και τα νέα παιδιά που ήρθαν στην ομάδα”.

Για την ήττα από την Εφές: “Καλύτερα που έγινε τώρα παρά στα επίσημα παιχνίδια. Θα δούμε τι φταίει και θα το βελτιώσουμε. Βέβαια, η προετοιμασία είναι προετοιμασία. Καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη, οπότε δεν είναι και μεγάλο κριτήριο το πως πήγαμε στα φιλικά”.

printezis

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός – Προμηθέας

Η αστυνομία έβαλε στοπ στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Προμηθέας. Η προγραμματισμένη …