Κεντρική NBA “Περιμένουμε μεγάλα πράγματα από τον Γιάννη”
NBA

“Περιμένουμε μεγάλα πράγματα από τον Γιάννη”

antetokounmpo kidd11

Oct 22, 2014; Milwaukee, WI, USA; Milwaukee Bucks head coach Jason Kidd talks with guard Giannis Antetokounmpo (34) during the fourth quarter against the Minnesota Timberwolves at BMO Harris Bradley Center. Minnesota won 110-91. Mandatory Credit: Jeff Hanisch-USA TODAY Sports

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα φοράει τη φανέλα των Μπακς μέχρι το 2021, μετά την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Ο Τζέισον Κιντ δεν θα μπορούσε να μην είναι ευχαριστημένος απ’ αυτή την εξέλιξη, τονίζοντας πως περιμένει μεγάλα πράγματα από τον διεθνή Έλληνα φόργουορντ.

“Δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση. Περιμένουμε μεγάλα πράγματα από τον Γιάννη, όπως και από τον Τζαμπάρι Πάρκερ και τον Μάικλ Κάρτερ-Γουίλιαμς. Πολλοί από τους παίκτες μας δούλεψαν σκληρά το καλοκαίρι για να γίνουν καλύτεροι. Τώρα αυτό που θέλουμε είναι να γίνουμε καλύτεροι σαν ομάδα. Πέρσι απογοητευτήκαμε με την πορεία μας (33-49), αλλά μπορούμε να μάθουμε από αυτό”, δήλωσε ο προπονητής των “Ελαφιών”.

“Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και ανυπομονώ να αρχίσουμε και να παίξω με τον Γιάννη και τα άλλα παιδιά. Η ομάδα αυτή είναι διψασμένη για επιτυχίες. Λίγα ρόστερ έχουν τόσο πλούσια αθλητικά προσόντα. Ήδη με ρωτούν από την εμπειρία μου στο Κλίβελαντ τι είδους προπόνηση έκανε ο Λεμπρόν Τζέιμς. Αν μπορώ να τους βοηθήσω λίγο, αυτή είναι η δουλειά μου”, πρόσθεσε ο Μάθιου Ντελαβεντόβα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…