Κεντρική Γυναίκες Περιδίνηση Αθηναϊκού

Περιδίνηση Αθηναϊκού

athinaikos-team-omadiki-ginaikes-gynaikes-women

Δύσκολες ώρες περνά ο ιστορικός σύλλογος του Βύρωνα, η ομάδα που έχει φέρει ευρωπαϊκό τίτλο στο γυναικείο μπάσκετ. Αν κι επισήμως δεν έχει ανακοινωθεί, φαίνεται πως ο κεντρικός χορηγός αποσύρθηκε, γεγονός που -αν ισχύει- φέρνει τον Αθηναϊκό σε περιδίνηση! Μια πρώτη (αρνητική) εξέλιξη είναι η αποχώρηση της Ζωής Κεχαγιά, αλλά μακάρι να ήταν μόνο αυτό το πρόβλημα.

“… Επί τη ευκαιρία θα θέλαμε να ενημερώσουμε το φίλαθλο κοινό της ομάδας και όλους τους φίλους του γυναικείου μπάσκετ, ότι ο Αθηναϊκός συνεχίζει ενωμένος και δυνατός την πορεία του. Θα γίνουν όλες οι απαραίτητες κινήσεις που χρειάζονται για να παρουσιαστεί ένα ανταγωνιστικό σύνολο, που με θα προσπαθήσει να πετύχει όλους τους στόχους του.

Ο Αθηναϊκός δεν τελειώνει εδώ παρότι αυτό πιστεύουν και ελπίζουν εχθροί και “φίλοι“. Όσον αφορά ελάχιστα δημοσιεύματα περί οικονομικών προβλημάτων μόνο ως αστειότητες μπορούν να εκληφθούν. Ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και ραντεβού στο παρκέ” ανέφερε μεταξύ άλλων η επίσημη ανακοίνωση του Αθηναϊκού, που ενημέρωνε για το τέλος της συνεργασίας με τη διεθνή παίκτρια.

Στην ουσία επιβεβαιώνει αυτό που κυκλοφορεί ευρέως περί αποχώρησης του κεντρικού χορηγού.

Ο Αθηναϊκός μοιάζει να μην μπορεί να… κρατήσει χορηγούς, κάτι που πρέπει να ψάξουν οι άνθρωποί του, καθώς κάτι κάνουν λάθος. Βεβαίως, ο χορηγός που έφυγε (;) δεν ξόδεψε παρά το 1/10 των χρημάτων που έβαλαν οι Σουηδοί, λαμβάνοντας δυσανάλογα μεγάλη προβολή, άρα για το συγκεκριμένο δεν μπορεί κανείς να κατηγορήσει τους Βυρωνιώτες.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Βαθμολογία Ευρωλίγκα: Μόνο με θαύμα οχτάδα ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε την Μπασκόνια και πλέον μόνο με θαύμα θα προκρι…