Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Ο πρωταγωνιστής Παναθηναϊκός

Ο πρωταγωνιστής Παναθηναϊκός

argiris pedoulakis

argiris-pedoulakis

Το μεσημέρι της Δευτέρας (6/9) παρουσιάστηκε στα νέα γραφεία του ΟΠΑΠ η συνεργασία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods με τον ΟΠΑΠ. Το eBasket.gr ήταν “παρών” στην παρουσίαση της νέας “συμμαχίας” του “τριφυλλιού” και μίλησε με τον προπονητή των “πράσινων”, Αργύρη Πεδουλάκη.

Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στην προετοιμασία της ομάδας στο Καρπενήσι, στους παίκτες που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι, αλλά και στα φιλικά παιχνίδια που ακολουθούν μέχρι την επίσημη έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας.

“Είμαι ικανοποιημένος από τη δουλειά που έγινε στο Καρπενήσι. Όλα τα παιδιά έδειξαν μεγάλη διάθεση και πως έχουν μεγάλο κίνητρο εν όψει της νέας σεζόν. Έχουμε δουλέψει αρκετά καλά. Το σημαντικότερο, βέβαια, για μένα είναι να γίνουμε ομάδα. Σ’ αυτό το κομμάτι δουλεύουμε περισσότερο”, δήλωσε αρχικά ο κόουτς Πεδουλάκης, αναφερόμενος στη δουλειά που έγινε στο Καρπενήσι, όπου πραγματοποιήθηκε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του “τριφυλλιού”.

pao-opap-pedoulakis-paiktes

Για τους παίκτες που αποκτήθηκαν, πρόσθεσε: “Το καλοκαίρι αποκτήσαμε αρκετούς νέους παίκτες. Ψάξαμε να βρούμε ικανούς αθλητές αλλά και καλούς χαρακτήρες. Όλα τα παιδιά είναι εξαιρετικά και ενσωματώθηκαν πολύ γρήγορα στην ομάδα. Πλέον περιμένουμε τον Νίκολς και τον Σίνγκλετον. Ξέρουμε τι θα δώσουν αυτοί οι δύο παίκτες στην ομάδα μας. Δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα να προσαρμοστούν, καθώς οι παλιοί παίκτες θα τους αφομοιώσουν πολύ γρήγορα, όπως έκαναν και με τα προηγούμενα παιδιά”.

Για τα φιλικά παιχνίδια που ακολουθούν, υπογράμμισε: “Η ένταση ανεβαίνει σιγά σιγά. Θα δώσουμε μία σειρά από φιλικούς αγώνες. Αρχικά θα αντιμετωπίσουμε κάποιες πιο αδύναμες ομάδες, όπως είναι το Λαύριο και η Κύμη. Σ’ αυτά τα παιχνίδια θα μπορέσουμε να δοκιμάσουμε κάποια κομμάτια που δουλέψαμε τις προηγούμενες μέρες στις προπονήσεις. Το ίδιο, βέβαια, θα κάνουμε και στα πιο δυνατά φιλικά, όπως είναι αυτά στο τουρνουά για τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Σίγουρα δεν θα είμαστε έτοιμοι τότε, όπως καμία ομάδα δεν είναι αυτό τον καιρό. Το τουρνουά θα γίνει αποκλειστικά για να τιμήσουμε τον Δημήτρη. Δεν μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα σ’ αυτά τα παιχνίδια.

Όσον αφορά τους στόχους της ομάδας, ο “Άρτζι” ήταν ξεκάθαρος. “Ο στόχος του Παναθηναϊκού είναι να πρωταγωνιστεί σε όποια διοργάνωση αγωνίζεται”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Παθιασμένη καλημέρα

Ο Ολυμπιακός είπε καλημέρα με ένα βίντεο γεμάτο πάθος από το ματς με την Παρτιζάν. Ο Ολυμπ…