Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Μάικ Τζέιμς στο eBasket: “Ήρθα στον Παναθηναϊκό για να κερδίζω”

Μάικ Τζέιμς στο eBasket: “Ήρθα στον Παναθηναϊκό για να κερδίζω”

james 2

james

Ο Μάικ Τζέιμς είναι ένας από τους παίκτες του Παναθηναϊκού Superfoods που προσαρμόστηκε γρήγορα στη νέα του ομάδα, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας του “τριφυλλιού”. Πρόκειται για έναν εκρηκτικό παίκτη, ο οποίος ανεβάζει δύο… ταχύτητες τους “πράσινους”, όταν μπαίνει στο παρκέ, δίνοντας ενέργεια και ρυθμό στην ομάδα.

Ο Αμερικανός πρώην γκαρντ του Κολοσσού Ρόδου και της Λαμποράλ Κούτσα μίλησε για τις συνθήκες που επικρατούν στην ομάδα, τον Γιάννη Μπουρούση, τη νέα Ευρωλίγκα αλλά και τους στόχους του εν όψει της νέας σεζόν.

“Το κλίμα είναι εξαιρετικό στη νέα μου ομάδα. Έκανα ακόμα ένα βήμα στην καριέρα μου, καθώς ήρθα σ’ έναν σύλλογο με ακόμα μεγαλύτερη ιστορία και φιλοδοξίες. Το μόνο που θέλω είναι να κερδίζω. Δεν έχω κάτι άλλο στο μυαλό μου από τη νίκη. Ήρθα στον Παναθηναϊκό για να κερδίζω. Οι στόχοι μας είναι ψηλοί κι όλοι θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και να πάμε στο Final Four, δήλωσε ο Τζέιμς.

bourousis-james-pao

Όσο για την παρουσία του Γιάννη Μπουρούση στην ομάδα: “Με τον Μπουρούση γνωριζόμαστε καλά, καθώς αγωνιζόμασταν μαζί πέρυσι στη Λαμποράλ Κούτσα. Τον ξέρω καλά, με ξέρει καλά κι ο ένας βοηθάει τον άλλον. Έχουμε μάθει να συνεργαζόμαστε πολύ καλά κι αυτό είναι πολύ καλό”.

Για το νέο σύστημα της Ευρωλίγκας: “Σίγουρα είναι δυσκολότερο και πιο κουραστικό, αλλά είναι και πολύ καλύτερο. Θα έλεγα βασικά πως είναι πιο δίκαιο. Θα αντιμετωπίσεις όλες τις ομάδες, δεν μπορείς να αποφύγεις καμία. Εάν είσαι καλός θα προχωρήσεις στη διοργάνωση, αν όχι δεν θα κάνεις τίποτα. Δεν υπάρχουν πλέον εύκολα παιχνίδια. Όλοι οι αγώνες είναι σημαντικοί, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο. Στόχος είναι να πάμε μέχρι το τέλος”.

Τέλος, όσον αφορά το νέο στυλ παιχνιδιού του Παναθηναϊκού, τόνισε: “Παίζουμε σε πολύ υψηλούς ρυθμούς. Τρέχουμε στο παρκέ, κάτι που εμένα με ευνοεί. Κάποιες φορές, βέβαια, ξεφεύγουμε και κάνουμε λάθη, οπότε πρέπει να μάθουμε και να κοντρολάρουμε ορισμένες φορές τον ρυθμό μας. Διαθέτουμε πολύ δυνατό ρόστερ, έχουμε αρκετούς Αμερικανούς παίκτες και ποιοτικούς Έλληνες. Θεωρώ πως θα είμαστε απόλυτα έτοιμοι στην έναρξη της σεζόν.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…