Κεντρική Διεθνή “Είχα προτάσεις από το ΝΒΑ, αλλά…”

“Είχα προτάσεις από το ΝΒΑ, αλλά…”

Rudy Fernadez

Rudy Fernadez

Οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης είχαν την τιμητική τους το καλοκαίρι, καθώς ομάδες από το ΝΒΑ τους προσέγγισαν, προσπαθώντας να τους πείσουν να περάσουν στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού. Ο Σέρχι Ροντρίγκες μετακόμισε στους Σίξερς, όχι όμως και ο Ρούντι Φερνάντες, ο οποίος, όπως τόνισε, δεν σκέφτηκε ποτέ να φύγει από τους Μαδριλένους.

“Δεν βρέθηκα ποτέ κοντά στο ΝΒΑ. Είναι αλήθεια ότι με προσέγγισαν κάποιες ομάδες, υπήρξαν κάποιες συζητήσεις, αλλά ποτέ δεν σκέφτηκα να φύγω από την Ρεάλ“, τόνισε αρχικά ο Ρούντι και πρόσθεσε: “Ξέρω ότι η Ρεάλ μου έχει δώσει πολλά και την θεωρώ οικογένειά μου. Βρίσκομαι ήδη πέντε χρόνια εδώ, είμαι ενθουσιασμένος με την ομάδα, τα σχέδιά της και τη νέα φιλοσοφία που έχουμε και η πρώτη μου σκέψη ήταν πάντα να μείνω. Το πιο σημαντικό για εμένα είναι να νιώθω καλά εγώ και η οικογένειά μου”.

Κλείνοντας, ο διεθνής Ισπανός φόργουορντ άφησε ένα παράθυρο για το ΝΒΑ: “Δεν έχει κλείσει η πόρτα του ΝΒΑ για εμένα. Είμαι 31 χρονών και έχω ακόμα αρκετό μπάσκετ μέσα μου. Είμαι ικανοποιημένος με την καριέρα μου και δεν έχω ανοιχτούς λογαριασμούς, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει σε 2-3 χρόνια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…