Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Έφτασε ο Σίνγκλετον! Διψασμένος για τίτλους

Έφτασε ο Σίνγκλετον! Διψασμένος για τίτλους

singleton 1

singleton

Ο Κρις Σίνγκλετον “προσγειώθηκε” στο “Ελ. Βενιζέλος” μέσω Μόσχας, όχι όμως και οι βαλίτσες του. Ο Αμερικανός φόργουορντ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στην Κίνα και πήρε το αεροπλάνο για Ελλάδα, προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού. Ο 27χρονος Αμερικανός φόργουορντ στάθηκε άτυχος, καθώς δεν παρέλαβε τις βαλίτσες του, με αποτέλεσμα να δηλώσει την απώλειά τους στο ελληνικό αεροδρόμιο.

Παρά την κούραση από το πολύωρο ταξίδι, αλλά και την απώλεια των αποσκευών του, ο Σίνγκλετον παρουσιάστηκε ιδιαίτερα ευδιάθετος και διψασμένος για τίτλους με τον Παναθηναϊκό.

“Ανυπομονώ να φορέσω τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Είμαι ενθουσιασμένος με τη νέα προοπτική που παρουσιάζεται στην καριέρα μου και θέλω να κατακτήσω τα πάντα με την ομάδα”, σχολίασε αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην περασμένη σεζόν: “Η περασμένη σεζόν με την Λοκομοτίβ Κουμπάν ήταν εξαιρετική για την καριέρα μου καθώς πραγματοποιήσαμε πολύ καλή πορεία με την Λοκομοτίβ Κουμπάν με αποτέλεσμα να βρεθούμε στο Final 4 αλλά τώρα είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στη νέα μου ομάδα”.

Ο Αμερικανός σέντερ αναφέρθηκε και στο τουρνουά “Diamonds Are Forever“. “Είναι μεγάλη τιμή που έπαιξα αντίπαλος του Διαμαντίδη, θα είναι μια ιδιαίτερη στιγμή και χαίρομαι που θα συμμετέχω κι εγώ”, τόνισε.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…