Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Δημοπρατούνται πίνακες του Διαμαντίδη (pics)

Δημοπρατούνται πίνακες του Διαμαντίδη (pics)

diamantidis pinakas

diamantidis-pinakasΟ Δημήτρης Διαμαντίδης έβαλε τέλος στη σπουδαία του καριέρα και αποτελεί ένα τεράστιο είδωλο για πάρα πολλούς ανθρώπους.

Έτσι, ο Νίκος Καρόκης που είναι και ο δημιουργός των έργων, ζωγράφισε τον εμβληματικό αρχηγό του Παναθηναϊκού και σε δηλώσεις του, τόνισε:

“Αποδέχθηκα με μεγάλη χαρά την πρόσκληση – πρόκληση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods για την δημιουργία  αυτών των τριών έργων , για έναν από τους σπουδαιότερους Ευρωπαίους αθλητές , τον κύριο Δημήτρη Διαμαντίδη. Η έμπνευση ήταν εκεί! Αφού τον έχω απολαύσει και τα 12 χρόνια παρουσίας του στον Παναθηναϊκό και στην Εθνική μας ομάδα.

Τρία βασικά χαρακτηριστικά του, τρία έργα τέχνης – ομαδικότητα , ήθος , επιτυχίες  – για να “χωρέσει” η τεράστια αυτή προσωπικότητα και καριέρα. Θέλω να πιστεύω πως το αποτέλεσμα θα κάνει όλους τους φιλάθλους να ξαναζήσουν τις μεγάλες στιγμές του Δημήτρη Διαμαντίδη , να αισθανθούν ότι είναι στο γήπεδο , δίπλα του , να χαρούν, να δακρύσουν και να πανηγυρίσουν ξανά.

Τα κέρδη θα πάνε στο ίδρυμα “Εταιρία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό ΔΑΔ Νομού Καστοριάς” όπως και στο Σύλλογο Γονέων Παιδιών & Ενηλίκων με νεοπλασματική ασθένεια και φίλων αυτών  “ΜΑΖΙ ΣΟΥ”, όπως επιθυμούσε και ο ίδιος ο Δημήτρης Διαμαντίδης.

diamantidhs pinakas1

diamantidhs pinakas2

diamantidhs pinakas

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Διέρρηξαν το σπίτι του Βιλντόζα

Οι κλέφτες έδρασαν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι Θύμα δι…