Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Μπουρούσης στο eBasket: “Θα κάνω ό,τι μου ζητήσει ο Πεδουλάκης”

Μπουρούσης στο eBasket: “Θα κάνω ό,τι μου ζητήσει ο Πεδουλάκης”

bourousis 4

bourousis

Αποφασισμένος να δώσει το 100% των δυνατοτήτων του, ώστε ο Παναθηναϊκός να εκπληρώσει τους στόχους που έχει θέσει, αλλά κι έτοιμος να κάνει οτιδήποτε του ζητήσει ο Αργύρης Πεδουλάκης, δήλωσε ο Γιάννης Μπουρούσης.

Ο διεθνής Έλληνας σέντερ μίλησε στο eBasket.gr για την προετοιμασία του Παναθηναϊκού, αλλά για το τι πρέπει να περιμένει ο κόσμος του “τριφυλλιού” απ’ αυτόν.

“Έχει περάσει ένας μήνας που δουλεύουμε μαζί. Έχουμε παίξει αρκετά φιλικά και τώρα προσπαθούμε μέσα από τις προπονήσεις να βελτιώσουμε τα λάθη που είδε ο κόουτς στα δυνατά παιχνίδια που δώσαμε στην Αθήνα και στη Μόσχα. Σε μία εβδομάδα ξεκινούν τα επίσημα παιχνίδια και θα πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι”, δήλωσε αρχικά ο Γιάννης Μπουρούσης.

Για δυνατό σημείο του φετινού Παναθηναϊκού: “Δεν μπορούμε ακόμα να πούμε ποιο είναι το δυνατό σημείο μας. Θα πρέπει να δώσουμε αρκετά επίσημα παιχνίδια που κρίνεσαι βάσει του αποτελέσματος, ώστε να δούμε το χαρακτήρα της ομάδας”.

bourousis-panathinaikos-proetoimasia

Για το τι πρέπει να περιμένει ο κόσμος του Παναθηναϊκού από αυτόν: “Δεν μου αρέσει και δεν θέλω να μιλάω προσωπικά για εμένα. Δεν θέλω να αναφερθώ ούτε στο ρόλο μου, ούτε για το αν είμαι ένας πλέι μέικερ στη ρακέτα. Αυτό θα το κρίνει ο προπονητής μου. Εγώ θα κάνω ότι λέει ο κόουτς Πεδουλάκης. Θα προσπαθήσω να δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου, ώστε να βοηθήσω την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της. Νιώθω πολύ καλά στην ομάδα. Για νέος παίκτης, ξέρω αρκετούς συμπαίκτες μου. Δεν είναι μόνο ο Τζέιμς, έχω αγωνιστεί και με τον Νικ (Καλάθη), τον Αντώνη (Φώτση) και τον Ρίβερς.

Εν κατακλείδι, σημείωσε: “Γίνεται πολύ καλή δουλειά στην ομάδα κι ο κόσμος πρέπει να βρίσκεται κοντά της, όπως κάνει όλα αυτά τα χρόνια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Η «κόκκινη» παρακάμερα από τη Stark Arena (vid)

Η παρακάμερα του Ολυμπιακού κατέγραψε όσα έγιναν στο Βελιγράδι. Ο Ολυμπιακός πήγε στο Βελι…