Κεντρική Basket League ΑΕΚ Τα φιλικά προετοιμασίας της “Βασίλισσας”

Τα φιλικά προετοιμασίας της “Βασίλισσας”

aek omadiki omada team

aek-omadiki-omada-teamΤις φιλικές αναμετρήσεις τις οποίες θα δώσει στην Σλοβενία, στο πλαίσιο της προετοιμασίας, έκανε γνωστές η ΚΑΕ ΑΕΚ με επίσημη ανακοίνωσή της.

Αναλυτικά:
Από τις 19 Αυγούστου έως τις 5 Σεπτεμβρίου θα βρίσκεται η “Βασίλισσα” στο Kranjska Gora της Σλοβενίας για το βασικό στάδιο προετοιμασίας.  Στο διάστημα αυτό έχουν προγραμματιστεί τρεις φιλικές αναμετρήσεις.

Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή (26/08) η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την τουρκική Γκαζιάντεπ, το Σάββατο (03/09) την τοπική Κρκα Νόβο Μέστο και την Κυριακή (04/09), την τουρκική Αναντολού Εφές.

Με την επιστροφή της από τη Σλοβενία θα συνεχιστούν κανονικά οι προπονήσεις έως τις 19/09 στο Κλειστό του ΟΑΚΑ. Στο διάστημα αυτό έχουν προγραμματιστεί ακόμα τρεις φιλικές αναμετρήσεις. Το Σάββατο (10/09, 19:00), η «Βασίλισσα» θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ Λάρνακας (κεκλεισμένων των θυρών), τη Δευτέρα (12/09, 19:00) θα αντιμετωπίσει την Μακάμπι Τελ Αβίβ (κεκλεισμένων των θυρών), και την Τετάρτη (14/09, 19:00) την πρωταθλήτρια Ευρώπης ΤΣΣΚΑ Μόσχας με παρουσία κόσμου. Και οι τρεις αγώνες θα διεξαχθούν στο Κλειστό του ΟΑΚΑ.

Τέλος, στις 20 Σεπτεμβρίου η αποστολή της ΑΕΚ αναχωρεί για την Προύσα, όπου και θα συμμετάσχει στο διεθνές τουρνουά που διοργανώνει η Τόφας. Στην πρεμιέρα του τουρνουά (21/09, 19:00) θα αντιμετωπίσει τη διοργανώτρια Τόφας στο «Τofas Sports Hall», εκεί όπου θα διεξαχθούν όλοι οι αγώνες. Η δεύτερη αναμέτρηση της ΑΕΚ με αντίπαλο τη Μπάνβιτ θα διεξαχθεί στις 23/09, 19:00.

Στο δεύτερο όμιλο μετέχουν οι Istanbul BBSK, Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και Τραμπζονσπόρ. Στην αυλαία του τουρνουά, στις 24/09, οι πρώτοι των δύο ομίλων θα συμμετάσχουν στον «Τελικό», οι δεύτεροι θα διεκδικήσουν την 3η θέση στον «μικρό Τελικό», ενώ οι τρίτοι θα παίξουν μεταξύ τους σε αγώνα κατάταξης”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χάνει (και) Νάιτ – Εκτός για άγνωστο διάστημα

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σ…