Κεντρική Basket League ΑΕΚ Πάει για το “μπαμ” με Γκόρντον!

Πάει για το “μπαμ” με Γκόρντον!

ben gordon

ben gordon

Ο Μάκης Αγγελόπουλος είναι ξεκάθαρος. “Θέλω παίκτη αεροδρομίου”, φέρεται να είπε ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, η οποία κινείται για την απόκτηση ενός παίκτη από το πάνω ράφι που θα ηγηθεί της ομάδας τη νέα σεζόν κι θα την ανεβάσει ακόμα περισσότερο επίπεδο.

Στο στόχαστρο της Ένωσης βρίσκεται ο Μπεν Γκόρντον! Οι “κιτρινόμαυροι” προσπαθούν να κάνουν το “μπαμ” του καλοκαιριού και να φέρουν στην Ελλάδα τον Βρετανό γκαρντ, ο οποίος έχει τεράστια θητεία στο NBA, έχοντας αγωνιστεί σε Σικάγο Μπουλς, Ορλάντο Μάτζικ, Σάρλοτ Μπόμπκατς και Ντιτρόιτ Πίστονς.

Τη σεζόν 2015-16 δεν αγωνίστηκε σε κάποια ομάδα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν μπορεί να κάνει τη διαφορά στην ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς. Στο παιχνίδι για την απόκτησή του, βρίσκεται και η Εφές Αναντολού, ωστόσο η Ένωση είναι διατεθειμένη να κάνει την οικονομική υπέρβαση για να τον “ντύσει” στα κιτρινόμαυρα.

Φυσικά, στους πρώτους στόχους της ΑΕΚ βρίσκεται και ο Ρόκο Λένι Ούκιτς. Ο Κροάτης γκαρντ είναι επίσης ένας παίκτης από το πάνω ράφι, ο οποίος μπορεί να ανεβάσει επίπεδο την περιφερειακή γραμμή της Ένωσης με την ποιότητα και την πλούσια εμπειρία του.

Οι επόμενες μέρες θα είναι καθοριστικές, με την ΑΕΚ να κινείται πολύ δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι, προκειμένου να ολοκληρώσει το ρόστερ της με ό,τι καλύτερο κινείται στην αγορά. Η αποχώρηση του Λουκά Μαυροκεφαλίδη δεν πτόησε σε καμία περίπτωση την Ένωση, η οποία αναμένεται να παρουσιαστεί ιδιαίτερα ισχυρή τη νέα χρονιά.

  • ΑΕΚ γήπεδο

    ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

    Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…
  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • aggelopoulos

    Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

    Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…