Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο Ομιλείτε αραβικά;

Ομιλείτε αραβικά;

rigas arabs

rigas-arabs

Ισχυρίζεται ο αγράμματος (μια φορά ψεύτης, πάντα ψεύτης) ότι “τη φωτογραφία του Ρήγα τη βρήκαμε μόνοι μας και τη βάλαμε” και μάλιστα επαίρεται ότι το ρίξαμε στο κλάμα… Ποσώς μας ενδιαφέρει τι γράφει, αυτό που μας ενόχλησε το καταθέσαμε κι αφορούσε στον Κώστα Ρήγα, όχι σε αυτό το κατακάθι της δημοσιογραφίας.

Επειδή, όμως, υπάρχουν και άνθρωποι που δεν γνωρίζουν και μπορεί να σκεφτούν “γιατί, ήταν δύσκολο να βρει τη φωτογραφία;“, να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά, για να αντιληφθείτε και πόσο ψεύτης είναι (και δεν είναι ο μόνος). Η φωτογραφία είναι θολή, γιατί απλά είναι “στοπ καρέ” από βίντεο. Άρα, για να βρει κάποιος τη φωτογραφία, πρέπει να βρει το βίντεο.

Το συγκεκριμένο βίντεο (το έχει στη σελίδα του ο αγράμματος) έχει ανεβεί στο periscope. Ψάξαμε να βρούμε λογαριασμό και του βλάκα, αλλά και στο όνομα του λαθρόβιου site. Φυσικά και δεν υπήρχε, γιατί πού να ξέρει ο αγράμματος από periscope και τεχνολογία. Εδώ δεν έχει μάθει να ανοίγει σε νέα καρτέλα την παραπομπή (καλά, αυτό για να το αντιληφθεί θέλει 2-3 χρόνια εκπαίδευση).

Για την ιστορία το eBasket έχει λογαριασμό στο Periscope (με 55 followers) κι ο υπογράφων με 239.

Αλλά μήπως δεν μπορούσε να μπει από λογαριασμό άλλου, ή να έχει κάποιον με… κουκουρούκου όνομα; Έτσι κι αλλιώς έχει συνηθίσει στην ανωνυμία. Άντε και να πούμε ότι έχει λογαριασμό. Πόσο δύσκολο ήταν να βρει το βίντεο του Κώστα Ρήγα;

Όπως έγραφε κι αυτός “peace of cake” (έτσι το έγραφε, δεν είναι δικό μας το λάθος, ή στη γλώσσα του διαδικτύου “sic“): Βρίσκεις τον χρήση “محمد علي السبيعي” (ποιος δεν τον έχει φίλο) και το αντιλαμβάνεσαι αμέσως, αφού το βίντεο έχει τον τίτλο “Untitled“, όπως το 60% των broadcasts (βλάκα, δεν σε βρίζω, μην τρομάζεις), που ανεβαίνουν στη συγκεκριμένη εφαρμογή.

Ποιος δεν θα έβρισκε αμέσως (ο αγράμματος έκανε δύο μέρες) το συγκεκριμένο βίντεο. Με το που είδε τον “محمد علي السبيعي” και το άτιτλο βίντεο, κατάλαβε αμέσως ότι πρόκειται για διαιτητικό θέμα.

  • Υ.Γ.: Μεταξύ μας, με τον τρόπο που γράφει, “παίζει” να μπορεί να διαβάσει τα αραβικά. Ελληνικά δεν ξέρει.
  • Υ.Γ.1: Την επόμενη φορά που θα θελήσεις βλάκα να στήσεις κάτι, κάντο με σωστό τρόπο.
  • Υ.Γ.2: Κώστα Ρήγα, όταν -με το καλό- γυρίσεις στην Ελλάδα, κέρασέ τον έναν δείπνο. Ποιος άλλος θα έκανε άνω κάτω τον αραβικό κόσμο, για να βρει βίντεο σου;
  • Υ.Γ.3: Προς Δ.Σ. του ΠΣΑΤ: Αν αυτό το ρεπορτάζ δεν αξίζει για βραβείο, κλείστε το το μαγαζί.
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…