Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο Ο πανικός του Πατρινού

Ο πανικός του Πατρινού

tsagronis3

tsagronis3

Η ΕΟΚ, δηλαδή ο Παναγιώτης Τσαγκρώνης μιας και -ως γνωστόν- ο Γιώργος Βασιλακόπουλος ΔΕΝ ασχολείται με τη διαιτησία, πάει στα άκρα το θέμα με την ΟΔΚΕ. Αφενός ενημέρωσε την Ομοσπονδία των διαιτητών ότι ΔΙΑΚΟΠΤΕΙ κάθε αλληλογραφία μαζί της, μέχρι “αθλητικής, ηθικής και τυπικής νομιμοποίησης της” και πως θα επιστρέψει αφότου γίνουν εκλογές (τις οποίες προφανώς θεωρεί πως θα κερδίσουν οι “εκλεκτοί” της).

Μια φορά ψεύτης, λένε στο χωριό μου, πάντα ψεύτης. Κι αφού διακόπτει την αλληλογραφία, κι αφού δεν έχει “τυπική νομιμοποίηση” (αλήθεια, ποιος το κρίνει αυτό, ο εκ Πατρών προερχόμενος παράγοντας;) γιατί –με εντολή Τσαγκρώνη (μιας και -ως γνωστόν- ο Γιώργος Βασιλακόπουλος ΔΕΝ ασχολείται με τη διαιτησία) οι δηλώσεις ενεργείας των διαιτητών στάλθηκαν στην ΟΔΚΕ;

Βεβαίως, πέρα από το κουρελόχαρτο που έστειλε ο Τσαγκρώνης (ο οποίος λέει ότι δεν απαντά σε προσωπικές επιστολές, όταν όλα τα εξερχόμενα από το φαξ της ΕΟΚ φέρουν την υπογραφή του!!!), έκανε κι άλλη συμπληρωματική κίνηση. Άρχισε να παίρνει τους συνδέσμους και να απαιτεί (πάντα οικειοθελώς, χωρίς άσκηση πίεσης) να αποστείλουν “δήλωση” με την οποία θα απαξιώνεται η ΟΔΚΕ.

Ουκ ολίγοι πρόεδροι συνδέσμων απευθύνθηκαν στον Ηλία Καφφφέ, ευρισκόμενοι μεταξύ της συνείδησης και της ανάγκης επιβίωσης των μελών, αλλά ο πρόεδρος της ΟΔΚΕ τους απελευθέρωσε. “Γράψτε ό,τι σας πουν” τους είπε. Και το έκανε γιατί αυτός, όπως και το σύνολο του υγιούς σκεπτόμενου κομματιού του μπάσκετ ΔΕΝ αναγνωρίζουν την Ομοσπονδία της ασυδοσίας, των χρεών, της απαξίωσης.

Υ.Γ.: Παρότι δεν αλληλογραφεί με την ΟΔΚΕ ο Τσαγκρώνης, μήπως θα ήθελε να πάρει θέση για την καταγγελία περί στημένου αγώνα; Για το αν και τι γνώριζε; Η απάντηση, βεβαίως, είναι ότι θέλοντας και μη θα πάρει θέση, όταν θα κληθεί να δώσει κατάθεση στον Αθλητικό Εισαγγελέα. Γιατί εκεί έχουν ειπωθεί όλα, με ονόματα…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Elite league: Τα αποτελέσματα των Play off/ Play out

Στο Final Four της Elite League πέρασε ο Ερμής Σχηματαρίου. Ο Ερμής Σχηματαρίου επικράτησε…