Κεντρική Basket League Κύμη “Να προσφέρω τα μέγιστα”

“Να προσφέρω τα μέγιστα”

aris-slaven-cupkovic

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Κύμης, μίλησε το νέο μεταγραφικό της απόκτημα, Σλάβεν Τσούπκοβιτς, ο οποίος τόνισε πως θα προσφέρει τον καλύτερό του εαυτό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
“Μετά τα Τρίκαλα πήγα σε ένα πολύ μεγάλο σωματείο τον Άρη. Το κακό είναι ότι δυστυχώς στην ομάδα δεν είχα κάποιο συγκεκριμένο ρόλο γιατί ήμουν άτυχος είχα μπροστά μου στη θέση μου δυο πολύ καλούς παίκτες” είπε ο 28χρονος Σέρβος στην επίσημη ιστοσελίδα της Κύμης και συνέχισε: “Τώρα ήρθα στην Κύμη, ο προπονητής μου εξήγησε ότι θα έχω ρόλο στην ομάδα και έτσι πείστηκα να υπογράψω.. Θέλω και εγώ να προσφέρω τα μέγιστα ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας

Για μια νεοφώτιστη ομάδα πρωταρχικός στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία. Από κει και πέρα πιστεύω ότι εμείς μπορούμε να μπούμε στους “8”. Επειδή έχω παίξει και άλλες φορές σε ομάδες που για πρώτη φορά αγωνίζονται στην Basket league, όπως στην Πολωνία και στη Ροζα Ράντομ, ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Χρειάζεται σκληρή και ομαδική δουλειά για να μπορέσει η ομάδα να διεκδικήσει την παραμονή της στην μεγάλη κατηγορία”.

Πριν από λίγες μέρες ο Σλάβεν Τσούπκοβιτς βρέθηκε στη βάπτιση του μωρού του πρώην συμπαίκτη του στον Αρη, Μιχάλη Πελεκάνου , όπου είχε την ευκαιρία μέσα από διάφορα “πηγαδάκια” να μάθει αρκετά πράγματα για τη νέα του ομάδα: “Έχω ακούσει τα καλύτερα για την ομάδα της Κύμης. Αρκετοί πρώην συμπαίκτες μου με πληροφόρησαν για τη νέα μου ομάδα την διοίκησή τους, τον προπονητή, τον τιμ μάνατζερ και τους παίκτες της. Μου είπαν ότι είναι πολύ καλοί άνθρωποι και βρίσκονται πάντα δίπλα στην ομάδα. Ξέρω ότι είναι μια φιλόδοξη ομάδα που παλεύει μέσα στο παρκέ και δουλεύει πολύ σκληρά. Το βασικό για μένα που έμαθα και με ευχαρίστησε είναι ότι είναι μια μεγάλη οικογένεια. Αυτό που πιστεύω είναι ότι για να μπορεί να λειτουργεί σωστά μια ομάδα θα πρέπει να απαρτίζεται από καλούς χαρακτήρες. Στον Αρη είχαμε δώδεκα εξαιρετικούς χαρακτήρες για αυτό και η ομάδα κατάφερε να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα”.

Η πληροφόρησή του δεν έμεινε μόνο στα της Κύμης αφού είχε την ευκαιρία να μάθει και για τον νέο του συμπαίκτη, τον Μάρτιν Πάλμπλαντ: “Γνώρισα κάποιον από την Πάτρα ο οποίος μου μίλησε για τον Μάρτιν. Χάρηκα πολύ όταν μου είπε ότι είναι πολύ καλός χαρακτήρας και ένας παίκτης που μπορεί να δώσει πολύτιμες λύσεις στην ομάδα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης!

H Κύμη εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τον κόσμο για τους λόγους που αποχωρεί από τη Bas…