Κεντρική Basket League Κύμη Η πρώτη συγκέντρωση της Κύμης

Η πρώτη συγκέντρωση της Κύμης

a07bb170c4a36161aa1f8f4859c19794 XL

kumh-sugkentrwshΤο κλίμα στις τάξεις της Κύμης είναι εξαιρετικά ευχάριστο. Πώς, άλλωστε, να μην συμβαίνει κάτι τέτοιο, από τη στιγμή που οι Ευβοιώτες ετοιμάζονται για την παρθενική συμμετοχή τους στα “μεγάλα σαλόνια“.

Η Κύμη πραγματοποίησε, χθες (16/08), την πρώτη συνάντησή της ενόψει της νέας σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Την πρώτη της φετινή συγκέντρωση πραγματοποίησε η ομάδα μπάσκετ του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης, η οποία ήταν, μάλιστα, η “παρθενική” της ως ομάδα της κορυφαίας κατηγορίας, της Basket League. Η συνάντηση έγινε σε ιδιαιτέρως ευχάριστο κλίμα, καθώς ήταν μια ευκαιρία να γνωρισθούν τα νέα μέλη της ομάδας μας με τα παλιά, να τεθούν κι επισήμως οι στόχοι για τη νέα σεζόν και να αρχίσει σταδιακά το “δέσιμο” της ομάδας, κάτι που αποτελεί πάντοτε το εχέγγυο της επιτυχίας.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν όλα τα μέλη της διοίκησης, σύσσωμο το τεχνικό επιτελείο, καθώς κι όλοι οι παίκτες, με εξαίρεση τον Μάρτιν Πάμπλαντ, που έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Ομάδα της Σουηδίας. Αρχικά, τον λόγο πήρε ο τζένεραλ μάνατζερ του Γ.Σ. Κύμης, κ. Κώστας Κώτσης, ο οποίος καλωσόρισε όλους τους παίκτες, τους τόνισε τους στόχους της ομάδας και τους εγγυήθηκε ότι έκαναν την καλύτερη δυνατή επιλογή για την καριέρα τους, υπογράφοντας στην Κύμη.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος, κ. Αλέξανδρος Θεοδώρου, καλωσόρισε με τη σειρά του τους νέους παίκτες κι υπογράμμισε ότι κάθε χρόνο η διοίκηση βάζει ένα “στοίχημα”, να μην υπάρχουν αλλαγές μέσα στη σεζόν κι όσοι ξεκινούν τη χρονιά, αυτοί να την τελειώνουν. Ακολούθως, ανέφερε ότι αυτή ίσως είναι η σημαντικότερη στιγμή αυτής της ομάδας, καθώς οι προσπάθειες πολλών χρόνων ευοδώθηκαν κι η Κύμη είναι, πλέον, ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες της χώρας.

Στο τέλος, τόνισε στους καινούργιους τον στενό δεσμό που έχει “κτίσει” όλα αυτά τα χρόνια η ομάδα με τον φίλαθλο κόσμο της και με την τοπική κοινωνία, καλώντας τους χαρακτηριστικά να δώσουν αγάπη στον κόσμο και να είναι σίγουροι ότι θα την πάρουν πίσω στο πολλαπλάσιο.

Ο τιμ μάνατζερ της Κύμης, κ. Μάρκος Κολώκας, ανέφερε κάποια πράγματα για τον εσωτερικό κανονισμό της ομάδας και για τη διαμονή των παικτών τη φετινή σεζόν. Επιπλέον, τους τόνισε ότι όλοι πρέπει να δείξουν τον απαραίτητο σεβασμό στην πόλη της Χαλκίδας, που θα μας φιλοξενεί.

Ο κόουτς του Γυμναστικού Συλλόγου, κ. Βασίλης Μπρατσιάκος, είπε στους καινούργιους παίκτες ότι το τεχνικό επιτελείο τους πιστεύει πάρα πολύ και για αυτό τους επέλεξε να στελεχώσουν την ομάδα. Τους ανέφερε κάποια πράγματα από την ιστορία αυτής της ομάδας και για το πνεύμα νικητή, που έχει “κτίσει” όλα αυτά τα χρόνια, έχοντας έξι ανόδους σε ισάριθμα χρόνια.

Ο στόχος μας μπορεί να είναι η παραμονή, αλλά η ομάδα έχει μάθει να νικάει κι αυτό θα προσπαθεί να κάνει σε κάθε της αγώνα“, είπε χαρακτηριστικά. Κλείνοντας, ζήτησε δύο πράγματα, σκληρή δουλεία από όλους και πειθαρχεία.

Στο τέλος, πήραν τον λόγο οι νέοι παίκτες της ομάδας, με τις αναφορές τους να έχουν ως κοινή συνισταμένη τη σκληρή δουλειά και το οικογενειακό κλίμα της ομάδας. Συγκεκριμένα, ο Σλάβεν Τσούπκοβιτς ανέφερε ότι πρέπει να είμαστε όλοι μια οικογένεια, για να έλθουν οι νίκες.

Ο Ελ Αμίν δήλωσε πολύ χαρούμενος που θα βρίσκεται για τρίτη χρονιά στη χώρα μας κι ακόμα πιο χαρούμενος για το ότι συμφώνησε με την Κύμη. Με σκληρή δουλειά στις προπονήσεις, είναι σίγουρος ότι η ομάδα θα δείξει ένα καλό πρόσωπο στο γήπεδο και θα πετύχει τους στόχους της.

Ο Γκριν υποσχέθηκε ότι θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του, για να νικάει η ομάδα, ενώ τόνισε ότι η Κύμη και το ελληνικό πρωτάθλημα είναι μια ευκαιρία για αυτόν να δουλέψει σκληρά και να διακριθεί.

Ο Αμντούλ Αλίμ ευχαρίστησε θερμά για τη μέχρι τώρα υποδοχή, αλλά και για το ότι τον επέλεξαν για το ρόστερ της Κύμης. Θεωρεί εξαιρετικά σημαντικό να αναπτυχθούν σχέσεις οικογένειας μέσα στην ομάδα, ενώ δήλωσε ενθουσιασμένος που βρίσκεται στην Ελλάδα, μια υπέροχη χώρα, όπως είπε χαρακτηριστικά. Έκλεισε λέγοντας ότι ανυπομονεί πραγματικά για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ο Σταύρος Σχίζας ευχαρίστησε το τεχνικό επιτελείο, που τον επέλεξε, κι υποσχέθηκε σκληρή δουλειά στις προπονήσεις και να βοηθήσει όσο μπορεί την ομάδα. Ο Βαγγέλης Τζόλος είπε ότι είναι πολύ χαρούμενος που είναι, πλέον, παίκτης της Κύμης, ευχήθηκε να έχουν όλοι μια καλή χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς, ενώ ανέφερε ότι με πολλή δουλειά θα πετύχουμε τους στόχους μας.

Αφού τελείωσε η συγκέντρωση, ο πρόεδρος, κ. Αλέξανδρος Θεοδώρου, κι ο κόουτς, Βασίλης Μπρατσιάκος, μέσα σε δύο προτάσεις μας περιέκλεισαν τις σκέψεις τους για τη νέα σεζόν.

Ο κ. Θεοδώρου είπε ότι είναι πολύ ευχαριστημένος από αυτήν την πρώτη συγκέντρωση και θεωρεί ότι η φιλοσοφία της ομάδας θα παραμείνει η ίδια, που είχε όλα αυτά τα χρόνια. Θα είναι ένα πολύ δεμένο σύνολο, που θα έχει πάντα πνεύμα νικητή. Ο στόχος είναι η καθιέρωση στην Α1 και πιστεύει ότι με σκληρή δουλειά ο στόχος αυτός θα επιτευχθεί.

Ο Βασίλης Μπρατσιάκος ήταν ξεκάθαρος στο ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στο ρόστερ, αφού είναι 100% αυτό που ήθελε, υπογραμμίζοντας την αγαστή συνεργασία με τη διοίκηση, που πραγματοποίησε όλες τις επιθυμίες του. Ως επίλογο, ευχήθηκε να παραμείνει, όπως κάθε χρόνο, η ομάδα μια οικογένεια μέχρι τέλους.

Κλείνοντας, να αναφέρουμε ότι, αύριο το πρωί, οι παίκτες θα υποβληθούν σε αιματολογικές εξετάσεις, ενώ το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση της σεζόν, η οποία θα είναι κεκλεισμένων των θυρών. Την επόμενη εβδομάδα, θα πραγματοποιηθεί επίσημη προπόνηση, που θα είναι ανοικτή για τους φιλάθλους και τους δημοσιογράφους”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης!

H Κύμη εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τον κόσμο για τους λόγους που αποχωρεί από τη Bas…