Κεντρική Basket League Κύμη Οι παλιοσειρές της Κύμης

Οι παλιοσειρές της Κύμης

kimi paiktes

kimi paiktes

Η νέα αγωνιστική σεζόν είναι προ των πυλών και η Κύμη, που θα αγωνίζεται στα μεγάλα σαλόνια έχει ήδη ολοκληρώσει τον μεταγραφικό της σχεδιασμό.

Μετά την έλευση των Δημήτρη Σταμάτη και Τζόρνταν Μόργκαν το ρόστερ είναι πλήρες και έτοιμο να αγωνιστεί στο νέο πρωτάθλημα. Πέντε είναι οι παίκτες, που έδειξαν πέρυσι τον καλύτερο τους εαυτό και κατάφεραν και κέρδισαν επάξια και φέτος μία θέση στο καινούργιο ρόστερ.

Πρόκειται για τους Θάνο Κωνσταντακόπουλο, ο οποίος βρίσκεται στην Κύμη από τη σεζόν 2014-15 και φέτος θα είναι η τρίτη του χρονιά στην ομάδα της Εύβοιας, ο πλέον παλιότερος, είναι ο Παναγιώτης Κατράνας, ο οποίος διανύει την τέταρτη χρονιά του, αφού αποτελεί μέρος της από τότε που η ομάδα αγωνιζόταν στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Ενώ για δεύτερη διαδοχική χρονιά θα αγωνιστούν οι Σταύρος Τουντζιαράκης, Γιάννης Ψαθάς και Αλέξανδρος Σιγκούνας, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και δικαίωσαν τον προπονητή τους, Βασίλη Μπρατσιάκο, ο οποίος τους έδωσε την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και στην Α1.

Το σίγουρο είναι, πως οι νεοφώτιστοι θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, προκειμένου να εδραιωθούν στα μεγάλα σαλόνια.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης!

H Κύμη εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τον κόσμο για τους λόγους που αποχωρεί από τη Bas…