Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών “Οι κινήσεις που έγιναν είναι σωστές”

“Οι κινήσεις που έγιναν είναι σωστές”

Ethnikos Promitheas

Ethnikos-Promitheas

Στο Καρπενήσι βρίσκεται ο Προμηθέας, όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του εν όψει της νέας σεζόν, η οποία θα τον βρει για πρώτη φορά στην ιστορία του στα σαλόνια της Α1.

Ο Νίκος Πέττας, ο οποίος ετοιμάζεται για την 3η του σεζόν στον σύλλογο, μαζί με τον αρχηγό Βασίλη Γιαννικόπουλο, μίλησε στην εφημερίδα “Πελοπόννησος” για τις συνθήκες που συνάντησε η ομάδα στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας, για το κλίμα στις προπονήσεις, αλλά και για τη γενικότερη πορεία της προετοιμασίας.

“Κάνουμε ένα καινούργιο ξεκίνημα, με πολλά νέα πρόσωπα στις τάξεις μας. Όλα τα δεδομένα στην ομάδα είναι καινούργια, οι παίκτες, οι προπονητές, και φυσικά η κατηγορία στην οποία θα αγωνιστούμε, οπότε το χτίσιμο γίνεται πάλι από την αρχή”, δήλωσε αρχικά ο Πέττας.

Ο έμπειρος γκαρντ-φόργουορντ τόνισε και τα εξής: “Θεωρώ πως οι κινήσεις που έγιναν στον Προμηθέα είναι σωστές. Στην ομάδα ήρθαν καλοί Έλληνες παίκτες, αλλά και ξένοι με διάθεση και ταλέντο. Οι πρώτες προπονήσεις πάνε πολύ καλά και όλα τα παιδιά δείχνουν μέσα στο γήπεδο μεγάλη όρεξη για δουλειά. Αυτό που μπορώ να διακρίνω είναι πως όλα τα καινούργια παιδιά που ήρθαν στην ομάδα, έχουν καταλάβει την φιλοσοφία του Προμηθέα, αλλά και το ότι ήρθαν σε έναν σύλλογο με σωστή οργάνωση και προοπτικές. Θέλω να σταθώ, επίσης, στο ότι τόσο οι Αμερικανοί μας παίκτες, όσο και οι Έλληνες είναι όλοι εξαιρετικοί χαρακτήρες με διάθεση να προσφέρουν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…