Κεντρική Basket League Κύμη “Η Κύμη θα πρωταγωνιστεί για πολλά χρόνια”

“Η Κύμη θα πρωταγωνιστεί για πολλά χρόνια”

Alexandros Theodorou Kimi

Alexandros Theodorou-Kimi

Η Κύμη έγινε χθες (04/08) κι επισήμως ΚΑΕ. Ο πρόεδρος της ομάδας, Αλέξανδρος Θεοδώρου, εμφανίστηκε ιδιαίτερα συγκινημένος γι’ αυτό το ιστορικό κατόρθωμα της ομάδας, τονίζοντας πως αυτή είναι η απαρχή μίας νέας εποχής.

Αναλυτικά:
“Ιστορική ημέρα για τον Γυμναστικό Σύλλογο Κύμης η χθεσινή (Πέμπτη 04/08/2016), καθώς η ομάδα μας είναι και επισήμως ΚΑΕ! Μετά από ενέργειες της διοίκησης πραγματοποιήθηκε η σύσταση Καλαθοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρίας (ΚΑΕ) με την επωνυμία “Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης Καλαθοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρία” και τον διακριτικό τίτλο “Κύμη ΚΑΕ“.

Ο πρόεδρος του Γ.Σ. Κύμης κ. Αλέξανδρος Θεοδώρου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας βαθύτατα συγκινημένος και τόνισε ότι αυτή είναι η απαρχή μιας νέας εποχής για την ομάδα:

“Ζούμε μια ιστορική ημέρα όχι μόνο για την Κύμη, αλλά και για όλη την Εύβοια και για όλη την Περιφέρεια μας. Ο Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης είναι ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας στα “μεγάλα σαλόνια” του ελληνικού μπάσκετ και έχει ήδη αγαπηθεί αναμφίβολα από όλους του κάτοικους της Στερεάς Ελλάδας.

Η σύσταση της ομάδας μας σε ΚΑΕ αποτελεί μια ιδιαίτερη και πολύ συγκινητική στιγμή για εμένα, καθώς αποτελεί την επίσημη επικύρωση της ευόδωσης ενός μεγάλου στόχου που θέσαμε πριν από περίπου έξι χρόνια.

Τότε, όταν δημιουργούσαμε με μια παρέα φίλων τον Γ.Σ. Κύμης δεν κρύβαμε ότι είχαμε ως απώτερο στόχο να τον πάμε όσο πιο ψηλά γινόταν. Χρόνο με τον χρόνο η παρέα του Γυμναστικού Συλλόγου μεγάλωνε και οι επιτυχίες διαδέχονταν η μία την άλλη.

Τώρα που φτάσαμε ως εδώ θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους συνεργάτες που είχα σε αυτήν την πορεία, όλους τους προπονητές και όλους τους παίκτες που πέρασαν από την ομάδα μας σε αυτά τα έξι χρόνια, όλους όσους εργάστηκαν σε αυτήν και φυσικά του φιλάθλους του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης που αγκάλιασαν την ομάδα και βοήθησαν στην πραγμάτωση της ονειρικής πορείας της. Τίποτα όμως δεν σταματά εδώ.

Με τη στήριξη των φιλάθλων μας θα θέσουμε νέους μεγάλους στόχους και θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να τους πετύχουμε. Η ΚΑΕ Κύμη είναι επισήμως εδώ και υποσχόμαστε ότι θα πρωταγωνιστεί για πολύ καιρό στο ελληνικό μπάσκετ“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης!

H Κύμη εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τον κόσμο για τους λόγους που αποχωρεί από τη Bas…