Κεντρική Basket League Κύμη Έφτασε o Αμπντούλ-Αλίμ

Έφτασε o Αμπντούλ-Αλίμ

kouros musa kotsis

kouros-musa-kotsisΣτην Ελλάδα έφτασε ο πρώτος Αμερικανός μπασκετμπολίστας στην ιστορία της Κύμης, Αμπντούλ Αλίμ Μούσα, όπου τον υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο ο μάνατζερ της ομάδας, Κώστας Κώτσης και ο ατζέντης του Βασίλης Κούρος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ο πρώτος Αμερικάνος μπασκετμπολίστας που υπέγραψε σtον Γυμναστικό Σύλλογο Κύμης, ο Musa Abdul-Aleem, έφτασε στην Ελλάδα και είναι πλέον έτοιμος να ξεκινήσει την σκληρή δουλειά ενόψει της πολύ δύσκολης σεζόν στην Basket League.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Κύμης πάτησε επί ελληνικού εδάφους σήμερα το πρωί, με τον General Manager της ομάδας μας κ. Κώστα Κώτση να τον υποδέχεται στο αεροδρόμιο “Ε.Βενιζέλος”.

Μαζί του ήταν και ο εκπρόσωπος του παίκτη κ. Βασίλης Κούρος, ο οποίος ανέλαβε να τον οδηγήσει στην Χαλκίδα. Εκεί τον υποδέχτηκε ο Team Manager της Κύμης κ. Μάρκος Κολώκας που τον καλωσόρισε στην Εύβοια και τον βοήθησε να εγκατασταθεί στο ξενοδοχείο. Πλέον περιμένουμε και τις αφίξεις των υπόλοιπων παικτών για να ξεκινήσει την ερχόμενη εβδομάδα η προετοιμασία της ομάδας μας για την παρθενική της συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Basket League”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης!

H Κύμη εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τον κόσμο για τους λόγους που αποχωρεί από τη Bas…