Κεντρική Ασίστ Shadow Αποσύρθηκε ο Καλαμπόκης! (pic)

Αποσύρθηκε ο Καλαμπόκης! (pic)

Kalampokis Kalabokis AEK

Kalampokis-Kalabokis-AEK

Την απόφαση του να αποσυρθεί από τη δράση ανακοίνωσε ο Γιάννης Καλαμπόκης. Ο 38χρονος γκαρντ έβαλε τέλος στην πλούσια καριέρα του, μετά από μία πολύ καλή χρονιά με τη φανέλα της ΑΕΚ.

Ο Γιάννης Καλαμπόκης ξεκίνησε την καριέρα του στην τοπική ομάδα του Ιλίου, “Νέοι Παλατιανής“, με την οποία αγωνίστηκε στη Β΄ κατηγορία της Ε.Σ.Κ.Α.. Το 1999 μεταπήδησε στον Α.Ο. Παλαιό Φάληρο, που αγωνιζόταν στην Α2 εθνική κατηγορία.

Το 2003 πήγε στον Ολυμπιακό, με τον οποίο αγωνίστηκε στην Α1 και στην Ευρωλίγκα. Στη συνέχεια έπαιξε διαδοχικά σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ και το 2007 πήγε στον Πανιώνιο, με τον οποίο αγωνίστηκε επίσης στην Ευρωλίγκα και συνέχισε και τη σεζόν 2009-2010, έπειτα από ένα διάλειμμα δύο αγώνων που μετείχε με την Μπενετόν Τρεβίζο στα πλέι-οφ του ιταλικού πρωταθλήματος το Μάιο του 2009.

Ακολούθησε η σεζόν 2010-2011 με τη συνεργασία του με τον Ίκαρο Καλλιθέας ενώ την επόμενη σεζόν συνεργάστηκε ξανά με τον ΠΑΟΚ. Το κλείσιμο της σεζόν 2011-2012 τον βρήκε στη Γερμανία με τα χρώματα της Άλμπα Βερολίνου. Την περίοδο 2012-2013 αγωνίστηκε με τον Κολοσσό Ρόδου, ενώ από το 2013 μέχρι το 2015 φόρεσε τη φανέλα του Ρεθύμνου. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην ΑΕΚ.

“Η στιγμή που κάποτε φαινόταν μακρινή έφρασε. Δύσκολη απόφαση αλλά συνειδητή. Το τέλος μια υπέροχης διαδρομής με βρίσκει γεμάτο από εμπειρία, γνώση αλλά και αξίες που μόνο ο αθλητισμός μπορεί και προσφέρει. Τώρα καταλαβαίνω πόσο τυχερός ήμουν που για πάνω από 20 χρόνια έκανα αυτό το “επάγγελμα”. Η αγάπη, η αφοσίωση και η επιμονή που επέδειξα ίσως να με πήγαν λίγο παραπέρα από εκεί που θα με έφτανε το ταλέντο μου. Αυτό ήταν…”, ανέφερε ο Καλαμπόκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

  • ΑΕΚ γήπεδο

    ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

    Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…
  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • aggelopoulos

    Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

    Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Λαρεντζάκης: «Η φιλοσοφία του Μπαρτζώκα στηρίζεται στις σχέσεις μεταξύ συμπαικτών»

Στην φιλοσοφία του Μπαρτζώκα, αναφέρθηκε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπί…