Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Το πούλημα του αιώνα

Το πούλημα του αιώνα

victor claver lokomotiv kuban krasnodar eb15

victor-claver-lokomotiv-kuban-krasnodar

Από σήμερα ο Βίκτορ Κλαβέρ ανήκει στην Μπαρτσελόνα, η οποία έκανε αυτό που κανείς δεν περίμενε: Πλήρωσε μια ρήτρα, ύψους 2.000.000 ευρώ στη Βαλένθια, για να μπορέσει να αποκτήσει αυτόν που ο Γιώργος Μπαρτζώκας ήθελε. Είναι απίστευτο αλλά αληθινό κι οι Καταλανοί σωστά έπραξαν, από τη στιγμή που θεωρούν ότι ο Κλαβέρ θα κάνει τη διαφορά.

Αυτός που κορόιδεψε ανοιχτά τον Παναθηναϊκό είναι ο ατζέντης του παίκτη, ο οποίος από την Πέμπτη έφτιαχνε τα συμβόλαια. Αν διαβάσετε τα προηγούμενα κείμενά μας, θα διαπιστώσετε ότι υπήρχε η σιγουριά για τη μεταγραφή του Κλαβέρ στον Παναθηναϊκό κι αφήναμε απλά ένα ενδεχόμενο, γιατί ποτέ μια μεταγραφή δεν τελειώνει, αν δεν ανακοινωθεί επίσημα.

Ο Ισπανός ατζέντης από την Πέμπτη έβρισκε ένα πρόβλημα. Η πλευρά του Παναθηναϊκού, ούσα αποφασισμένη να κάνει την υπέρβαση, έλυνε το ζήτημα που προέκυπτε και μετά ο εκπρόσωπος του παίκτη έβρισκε κάτι άλλο. Από την Πέμπτη μέχρι χθες το μεσημέρι, όσα προέκυψαν (μη φαντάζεστε κάτι τρομακτικό, μικροπράγματα) λύνονταν εν τη γενέσει τους.

Γι΄ αυτό και χθες υπήρχε σιγουριά για τον Κλαβέρ. Κι όσον αφορά στη… σφήνα της “Μπάρτσα“, κανείς δεν τη μετρούσε ιδιαίτερα, αφενός γιατί υπήρχε η τεράστια ρήτρα της Βαλένθια, που ήταν αποτρεπτική για κάθε ισπανική ομάδα, αφετέρου γιατί δεν μπορούσε να βρει άλλα κολλήματα ο Ισπανός.

Όλα ανατράπηκαν σήμερα και στον Παναθηναϊκό έχουν κάθε λόγο να νιώθουν ότι ο ατζέντης τούς πούλησε, θέλοντας να κρατήσει τον Κλαβέρ στην Ισπανία και να “παίξει” με την Μπαρτσελόνα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (25/4)

Τα φώτα στο ΟΑΚΑ και τον Παναθηναϊκό Δύο παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό τηλεοπτικό πρό…