Κεντρική NBA Το ντεμπούτο του Γιάνκοβιτς

Το ντεμπούτο του Γιάνκοβιτς

GettyImages 546047362

vlado-jankovic-pelicansΟ Γιώργος Παπαγιάννης πραγματοποίησε το -ανεπίσημο- ντεμπούτο του με τη φανέλα των Σακραμέντο Κινγκς. Πέραν, όμως, του 19χρονου σέντερ, ένα ακόμη “δικό μας” παιδί, ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, δοκιμάζει την τύχη του στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

Ο 26χρονος γκαρντ/φόργουορντ αγωνίσθηκε με τους Πέλικανς, οι οποίοι γνώρισαν την ήττα από τους Γιούτα Τζαζ (79-72), στο πλαίσιο του Summer League του Λας Βέγκας. Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού χρησιμοποιήθηκε για 12:24, μετρώντας 6 πόντους (2/4 τρίποντα) και 1 ριμπάουντ.

Ο Γιάνκοβιτς, ο οποίος άκουσε θετικά σχόλια για το περιφερειακό του σουτ, γνωρίζει πως τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα. Παρ’ όλα αυτά, είναι διατεθειμένος να παλέψει μέχρι τέλους, προκειμένου να κερδίσει μία θέση στο ρόστερ της ομάδας της Νέας Ορλεάνης ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Στο μεταξύ, οι “Πελεκάνοι” θα κοντραριστούν, τα ξημερώματα της Τρίτης (12/07, 05:00), με τους “Βασιλιάδες“, με τον Γιάνκοβιτς να τίθεται αντιμέτωπος με τον Παπαγιάννη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…