Κεντρική Διεθνή Προολυμπιακό “Θα τα βάλουμε τα σουτ”

“Θα τα βάλουμε τα σουτ”

211701

papapetrou-hellas-mexicoΟ Ιωάννης Παπαπέτρου, σε δηλώσεις του στην κάμερα του ΟΤΕ TV, εξέφρασε την πεποίθησή του πως η Εθνική θα έχει καλύτερα ποσοστά ευστοχίας στα κρίσιμα παιχνίδια.

Θυμίζουμε πως οι παίκτες του Φώτη Κατσικάρη μέτρησαν 20/39 (51.3%) δίποντα, 7/18 (38.9%) τρίποντα και 25/32 (78.1%) βολέςκόντρα στο Μεξικό.

Αναλυτικά όσα υποστήριξε ο Παπ:

“Μπήκαμε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο, με καλύτερη ενέργεια. Γι’ αυτό πρέπει να ξεκινάμε από την άμυνα και να χτυπάμε στο τρανζίσιον“.

Για την αστοχία στα σουτ: “Θα τα βάλουμε τα σουτ. Όταν είσαι ελεύθερος, πρέπει να σουτάρεις. Δεν σημαίνουν κάτι τα άσχημα ποσοστά στα δύο παιχνίδια. Θα τα βάλουμε στα κρίσιμα ματς. Κι οι βολές είναι σημαντικές για το παιχνίδι και πρέπει να συνεχίσουμε την καλή δουλειά”.

Για την Κροατία: “Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στο ματς με την Τυνησία, όπου είναι το φαβορί. Έχουν καλό ροτέισον, με καλούς παίκτες, που έχουν εμπειρία στο NBA. Γενικά, διαθέτουν ένα καλό ρόστερ για τέτοιο τουρνουά. Εμείς θα πρέπει να προσαρμοσθούμε και να παίξουμε καλύτερα. Η δουλειά μας είναι να μπαίνουμε και να νικάμε τον οποιονδήποτε αντίπαλο”.

Για τον Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς: “Είμαι πανέτοιμος να τον αντιμετωπίσω. Είναι καλός παίκτης, με μεγάλη εμπειρία. Ομαδικά, πρέπει να κάνουμε καλή δουλειά σ’ αυτόν, αλλά και να προσέξουμε και τους υπόλοιπους παίκτες”.

Για τις πρώτες του εμφανίσεις με την Εθνική Ανδρών: “Νιώθω καλά. Η ομάδα κι οι συμπαίκτες μου με κάνουν να νιώθω καλά. Είναι σημαντικό να νικά η Εθνική και να πάρει την πρόκριση στο Ρίο“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Προολυμπιακό

Δειτε επισης

Γερμανία – Γεωργία 100-73

Η Γερμανία ισοπέδωσε τη Γεωργία του Ηλία  Ζούρου. Η Γερμανία έκανε το 4/4 στο MundoBasket …