Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Νέα εταιρεία ιματισμού για τον ΠΑΟΚ

Νέα εταιρεία ιματισμού για τον ΠΑΟΚ

paok athlos

paok-athlos

Η… μηχανή του ΠΑΟΚ έχει πάρει μπροστά και οι άνθρωποι του “Δικεφάλου του Βορρά” σχεδιάζουν την ομάδα της νέας αγωνιστικής περιόδου. Μετά, λοιπόν, και την πρώτη μεταγραφή του καλοκαιριού, που ακούει στο όνομα Μπράντον Τέιλορ, οι “ασπρόμαυροι” ανακοίνωσαν την συμφωνία με εταιρεία αθλητικού ιματισμού.

Συγκεκριμένα, για την σεζόν 2016-17, τον ΠΑΟΚ θα ντύνει η Athlos Sport. Μάλιστα, η συμφωνία περιλαμβάνει και όλες τις ακαδημίες της ομάδας, ενώ όλα δείχνουν ότι θα υπάρξουν και επετειακά προϊόντα για τα 90 χρόνια της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώσει τη συνεργασία της με την εταιρεία Athlos sport, για την αποκλειστική προμήθεια αθλητικού ιματισμού κατά την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.

Η συγκεκριμένη συμφωνία αφορά την αποκλειστική προμήθεια αθλητικού ιματισμού για το Ανδρικό τμήμα της ομάδας basketball του ΠΑΟΚ η οποία συμμετέχει στο πρωτάθλημα της BASKET LEAGUE, τα τμήματα εφήβων, παίδων, μίνι, προμίνι και ακαδημιών καθώς επίσης το κατάστημα λιανικής πώλησης (μπουτίκ) και το ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Όλα τα προϊόντα που θα προμηθευτεί η ομάδα του ΠΑΟΚ είναι προσωποποιημένου σχεδιασμού με βάση τα χρώματα και το σήμα της, κατασκευασμένα από υψηλής τεχνολογίας ποιοτικές πρώτες ύλες και σύντομα θα είναι διαθέσιμα στα καταστήματα PAOK BC store.

Η Athlos Sport από την πλευρά της “θέλει να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ που επέλεξε τα προϊόντα μας για την επόμενη αγωνιστική χρονιά, μια χρονιά ορόσημο για τον ιστορικό σύλλογο του ΠΑΟΚ καθώς φέτος συμπληρώνονται 90 χρόνια από την ίδρυση του“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …