Κεντρική NBA “Να δείξω πράγματα στο Summer League” (vid)
NBA

“Να δείξω πράγματα στο Summer League” (vid)

543379280

papagiannis-dhlwseis-kingsΟ Γιώργος Παπαγιάννης προπονήθηκε, σήμερα (05/07), με τους Σακραμέντο Κινγκς και προετοιμάζεται για το Summer League του Λας Βέγκας, όπου θα είναι παρών.

Ο 19χρονος σέντερ, δε, απάντησε στις ερωτήσεις των Αμερικανών δημοσιογράφων, τονίζοντας -μεταξύ άλλων- πως θέλει να δείξει πράγματα στο προσεχές Summer League.

“Ξέρω τι ακριβώς κάνουμε, τόσο στην επίθεση, όσο και στην άμυνα, γιατί παρακολουθώ την προπόνηση κάθε μέρα. Σήμερα, πήρα μια ιδέα του πώς είναι να είσαι με αυτούς τους παίκτες. Πρόκειται για εξαιρετικό συναίσθημα. Έχουμε εξαιρετικούς παίκτες. Φαντάζομαι το επίπεδο του ανταγωνισμού στο Λας Βέγκας. Είμαι ενθουσιασμένος“, υποστήριξε μετά το τέλος της προπόνησης.

Για τον Ουίλι Κόλεϊ-Στέιν: “Ο Ουίλι είναι ωραίος τύπος, ωραίος χαρακτήρας. Θα παίζει εκείνος στο “4” κι εγώ στο “5“. Πιστεύω πως θα κάνουμε ένα καλό δίδυμο στο παρκέ, επιθετικά κι αμυντικά”.

Για το πλάνο που υπάρχει για εκείνον: “Έχουμε προγραμματίσει το πλάνο για τη χρονιά και για το Summer League. Η προτεραιότητά μας είναι τα παιχνίδια, να κερδίσουμε τα παιχνίδια. Μετά θα δούμε τι θα κάνουμε σε ατομικό επίπεδο. Και, χθες, δούλευα σε ατομικά. Αυτό είναι όλο”.

Όταν τον ρώτησαν για το αν τελικά επέλεξε το Νο. 13: “Αυτό είναι το νούμερό μου, το Νο. 13. Δεν σας αρέσει; (σ.σ.: γέλια)”.

Προσέθεσε, τέλος, ότι: “Ο Σκαλ παίζει στο “4“, εγώ στο “5“, δεν είμαστε στην ίδια θέση. Στο Summer League θέλω να δείξω πράγματα στο παρκέ. Έσπασα το δάχτυλό μου τον προηγούμενο μήνα. Δούλευα και με το αριστερό χέρι. Νιώθω άνετα με το αριστερό μου χέρι.

Το δάχτυλο, που είχα σπάσει, ήταν στο δεξί χέρι, σε μια κακή στιγμή στην προπόνηση. Θα δούμε, την Παρασκευή, τις αδυναμίες μας. Δεν τις βλέπεις τις αδυναμίες στις προπονήσεις, αλλά στα παιχνίδια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…