Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Κιτρινόμαυρος” ο Δέδας

“Κιτρινόμαυρος” ο Δέδας

b1f51e3308c7c90038f3beeed8ebe55c 974

dedasΟ Γιώργος Δέδας αποσύρθηκε από την ενεργό δράση, ωστόσο, δεν θα απομακρυνθεί από τον χώρο του μπάσκετ. Ο παλαίμαχος -πια- άσος εντάχθηκε στο τεχνικό επιτελείο της ΑΕΚ, υπογράφοντας μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με την “Ένωση“.

Θυμίζουμε πως ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ είναι αδελφός του Στέφανου Δέδα, με τον οποίο συνεργάσθηκε επί σειρά ετών ο Γιούρι Ζντοβτς.

Στο μεταξύ, ο Κώστας Βασιλειάδης θα αγωνισθεί (κι) υπό τις οδηγίες του Δέδα. Οι δυο τους ήταν συμπαίκτες στον “Δικέφαλο του Βορρά” κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν.

Η ανακοίνωση της κιτρινόμαυρηςΚΑΕ:

“Η διοίκηση της ΑΕΚ B.C. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι το τεχνικό επιτελείο της “Βασίλισσας” ενισχύεται, με την προσθήκη του Γιώργου Δέδα.

Ο έως πρότινος άσος του ΠΑΟΚ εγκατέλειψε την ενεργό δράση, αλλά παραμένει στον χώρο από το πόστο του προπονητή. Ο Δέδας συμφώνησε για συνεργασία έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017.

Ο 36χρονος (τεχνικός πλέον) δήλωσε για τη “μεταγραφή” του στην ΑΕΚ, αλλά και τη στροφή στην καριέρα του: “Μίλησα με τον κόουτς Ζντοβτς και δεν το σκέφτηκα καθόλου. Γεγονός είναι ότι είχα στο μυαλό μου να συνεχίσω κάποια στιγμή στο μπάσκετ ως προπονητής. Ήλθε η πρόταση της ΑΕΚ κι αυτό απλά “συνέβη” λίγο νωρίτερα.

Με τον Γιούρι έχουμε σχέσεις χρόνια, τον είχα προπονητή στον Ηρακλή, ενώ συνεργάστηκε επί σειρά ετών και με τον αδελφό μου. Μιλήσαμε, είπαμε τι ακριβώς χρειάζεται και συμφωνήσαμε”.

  • ΑΕΚ γήπεδο

    ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

    Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…
  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • aggelopoulos

    Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

    Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…