Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Κένι Γκάμπριελ ο “εκλεκτός”, μένει ο Καββαδάς

Κένι Γκάμπριελ ο “εκλεκτός”, μένει ο Καββαδάς

175135

karsiyaka-gabriel

Ο Ολυμπιακός πόνταρε πολλά στη μεταγραφή του Οκάρο Ουάιτ. Ο Αμερικανός άσσος που έβγαλε μάτια με την παρουσία του στον Άρη, ωστόσο, ήθελε να δοκιμάσει την τύχη του στην Αμερική και σε περίπτωση που δεν έβρισκε συμβόλαιο θα συζητούσε με τους ανθρώπους των Πρωταθλητών. Τελικώς ο Ουάιτ βρήκε το συμβόλαιο που επιθυμούσε στους Μαιάμι Χιτ, όμως οι “ερυθρόλευκοι” άμεσα έθεσαν σε λειτουργία το… plan b.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Κένι Γκάμπριελ που τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στην Καρσίγιακα. Έχει ύψος 2,03 μ. και αναμένεται να ενισχύσει τους “ερυθρόλευκους” στη θέση “4” δίνοντας ανάσες στον Γιώργο Πρίντεζη.

Ο Αμερικανός άσσος έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Ρέθυμνο (2013-14), ενώ φέτος το καλοκαίρι αγωνίστηκε στο Summer League με τη φανέλα των Καβαλίερς (αποκλείστηκαν στα ημιτελικά από τους Μπουλς).

Φυσικά, η υπόθεση δεν έχει “κλείσει” ακόμα, μιας και υπάρχει μία μικρή διαφορά στο οικονομικό, όμως οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις για να την επιλύσουν.

Τέλος, κάτοικος Πειραιά θα παραμείνει και ο Βασίλης Καββαδάς. Ο Έλληνας άσσος είχε τονίσει ότι θα ήθελε να παραμείνει στον Ολυμπιακό, αλλά με περισσότερο χρόνο συμμετοχής, ειδάλλως θα προτιμούσε να αποχωρήσει (είχε πρόταση από τον Άρη). Μετά από συζήτηση με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο ο παίκτης θα μείνει στον Ολυμπιακό για να τον ενισχύσει για άλλη μία χρονιά.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Basket League: Αυλαία της 4ης αγωνιστικής με Ολυμπιακό & Προμηθέα

Η 4η αγωνιστική του Top-6 ξεκινά με τον αγώνα Ολυμπιακός – Προμηθέας. Ο Ολυμπιακός κ…