Κεντρική Διεθνή Προολυμπιακό “Εκπληκτικό συναίσθημα”

“Εκπληκτικό συναίσθημα”

Thanasis Adetokunbo 1

Thanasis Adetokunbo

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο μίλησε στην κάμερα του OTE TV, μετά το τέλος του αγώνα με το Ιράν για το Προολυμπιακό Τουρνουά του Τορίνο και δεν έκρυψε την πίστη του για τις δυνατότητες της επίσημης αγαπημένης.

Αναλυτικά:
Είναι ένα εκπληκτικό συναίσθημα να παίζεις για την πατρίδα σου, τους φίλους σου και την οικογένειά σου και αυτό να γίνεται παίζοντας μαζί με τον αδελφό σου. Είμαστε ένα νέο σύνολο και θα δώσουμε τα πάντα για να προκριθούμε. Σε κάθε παιχνίδι πιστεύω πως γινόμαστε καλύτεροι”.

Πιστεύω πως όλα τα παιδιά μπορούν να βάλουν τα σουτ και αν γίνει αυτό, με την άμυνα που παίζουμε, θα είμαστε μία πολύ δυνατή ομάδα.

Οσον αφορά το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια της «γαλανόλευκης», τόνισε: “Είμαστε νέα παιδιά, ο ένας παίζει και βουτάει στο παρκέ για τον άλλον και ακόμα και στον πάγκο όταν είμαστε, σηκωνόμαστε όρθιοι”.

Ορισμένοι φίλαθλοι φορούσαν φανέλες του Γιάννη Αντετοκούνμπο και ο αδελφός του σχολίασε πως “είναι μεγάλη χαρά το πώς μεταδίδεται όλο αυτό παγκοσμίως”.

Η Εθνική μετά τη νίκη επί του Ιράν στρέφει την προσοχή της στο πώς θα αποφορτιστεί ενόψει του αγώνα με το Μεξικό και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο παρατήρησε πως “αυτή είναι η δουλειά μας και αυτό θα κάνουμε”.

Τέλος, του ζητήθηκε να σχολιάσει την απόκτηση του Κέβιν Ντουράντ από τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς: “Τώρα μου το είπε ένας φίλαθλος. Ειναι απίστευτο κι έχουμε να δούμε πάρα πολλά…”.

ÁÈÇÍÁÉÏÕ ÅËËÁÄÁ - ÉÑÁÍ (ÐÑÏÏËÕÌÐÉÁÊÏ ÔÏÕÑÍÏÕÁ 2016)

Από την πλευρά του ο Γιάννης Αθηναίου, μιλώντας και εκείνος στην κάμερα του OTE TV, υποστήριξε πως “είναι καταπληκτικό το συναίσθημα. Περίμενα αυτή τη στιγμή όλα τα χρόνια που παίζω μπάσκετ. Είμαι ευχαριστημένος και χαρούμενος που συνδυάστηκε με νίκη”.

“Ξέρουμε πως έχουμε ένα ακόμη παιχνίδι με το Μεξικό για να πάμε στην επόμενη φάση και στα επόμενα παιχνίδια θα πρέπει να παλέψουμε για τον πολυπόθητο στόχο”.

Όσο για τι κρατάνε οι διεθνείς από το παιχνίδι με το Ιράν: “Κρατάμε τη θέληση που είχαμε. Θα κάνουμε λάθη, έχουμε πολλά νέα πρόσωπα και προσπαθούμε να μάθουμε ο ένας τον άλλον. Τα πάντα όμως ξεκινούν από την άμυνα, έτσι κι αλλιώς. Κρατάμε επίσης τα εύκολα καλάθια που βάλαμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Προολυμπιακό

Δειτε επισης

Γερμανία – Γεωργία 100-73

Η Γερμανία ισοπέδωσε τη Γεωργία του Ηλία  Ζούρου. Η Γερμανία έκανε το 4/4 στο MundoBasket …