Κεντρική NBA “Άγγιξε” το νταμπλ-νταμπλ
NBA

“Άγγιξε” το νταμπλ-νταμπλ

okaro

okaro-white-summer-leagueΟ Οκάρο Ουάιτ πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνισή του στο Summer League του Ορλάντο, με την ομάδα του (σ.σ.: Ορλάντο Μπλου) να επικρατεί 96-94 των Ντάλας Μάβερικς.

Ο 23χρονος Αμερικανός πάουερ φόργουορντ σκόραρε 9 πόντους (3/6 δίποντα, 0/1 τρίποντο, 3/3 βολές), “μάζεψε” 10 ριμπάουντ (4 επιθετικά), “μοίρασε” 1 ασίστ κι είχε ισάριθμο κλέψιμο. Υπέπεσε, δε, σε 4 λάθη σε 18:13″.

Παρεμπιπτόντως, ο Ουάιτ, σε δηλώσεις του στο “orlandosentinel.com”, τόνισε αναφορικά με την παρουσία του στη Φλόριντα ότι: “Νιώθω σπουδαία. Η Φλόριντα είναι το σπίτι μου και νιώθω υπέροχα που έχω την ευκαιρία να ανταγωνισθώ εδώ. Ελπίζω να δείξω κάποια από τα ταλέντα μου και κάποιος να τα δει”.

Για την ευρωπαϊκή εμπειρία του: “Ήταν πολύ καλό για μένα. Πολλοί παίκτες έχουν διαφορετικές εμπειρίες στην Ευρώπη, άλλοι καλές κι άλλοι κακές, ωστόσο, νιώθω ευλογημένος που είχα μόνο καλές εμπειρίες. Τα δύο χρόνια μου φάνηκαν πολλά, αλλά ήταν καλά”.

Σχετικά, τέλος, με τον στόχο του: “Από τότε που ξεκίνησαν να παίζω μπάσκετ, ο κύριος στόχος μου είναι το ΝΒΑ. Στα δύο χρόνια στην Ευρώπη προσπάθησα να πάρω εμπειρίες και να γίνω καλύτερος για το επαγγελματικό επίπεδο, οπότε θα σήμαινε τον κόσμο όλο για μένα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μάρεϊ, νίκησαν ξανά τους Σέλτικς οι Χοκς

Στην παράταση οι Χοκς επικράτησαν των Σέλτικς. Με τον Ντεζούντε Μάρεϊ να πραγματοποιεί μία…