Κεντρική Ελλάδα Το “ευχαριστώ” του Γκάλη

Το “ευχαριστώ” του Γκάλη

galis new1

galis-new1

Ο Νίκος Γκάλης ευχαρίστησε τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, που αναγνώρισε την προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ, δίνοντας το όνομά του στο ΟΑΚΑ, καθώς και τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, που τον τίμησε.

“Είναι μεγάλη τιμή. Ευχαριστώ πολύ τον κύριο υφυπουργό που αναγνώρισε την προσφορά μου, αλλά και των συναθλητών μου στο ελληνικό μπάσκετ και την κοινωνία γενικότερα. Μεγαλύτερη ικανοποίηση για μένα είναι που ο ελληνικός λαός τότε ένιωσε υπερήφανος με αυτό που κάναμε. Χαίρομαι για τον απλό κόσμο που μου στάθηκε όλα αυτά τα χρόνια και που του δώσαμε χαρά.

Ευχαριστώ πολύ και τον πρωθυπουργό που με τίμησε. Θέλω να περνάω από τη μεριά μου το μήνυμα ότι τα νέα παιδιά πρέπει μέσω του αθλητισμού να γίνονται σωστά μέλη της κοινωνίας. Θα κάνω ότι μπορώ για να ανεβάσω και άλλο τον αθλητισμό”, δήλωσε ο Γκάλης, ο οποίος σχολίασε και την προσπάθεια της Εθνικής στο Προολυμπιακό τουρνουά στο Τορίνο.

“Έχουμε πολύ δυνατή ομάδα. Πάντα οι ομάδες μας ήταν καλές και διεκδικούσαν επιτυχίες. Πιστεύω πως και τώρα θα υπάρξει συνέχεια. Τους εύχομαι ό,τι καλύτερο”.

Από την πλευρά του, ο Σταύρος Κοντονής πρόσθεσε: “Με συναισθήματα αγάπης για την προσφορά του πήραμε αυτή την απόφαση. Η ελληνική Κυβέρνηση σήμερα δίνει το όνομα του κορυφαίου μπασκετμπολίστα στην Ελλάδα και ενός εκ των κορυφαίων στην Ευρώπη στο μεγαλύτερο ελληνικό γήπεδο το ΟΑΚΑ, τιμώντας την προφορά του. Η ελληνική Πολιτεία εκπλήρωσε ένα χρέος της και ένα καθήκον, απέναντι σε ένα μεγάλο αθλητή”.

Για το πότε θα διεξαχθεί η τελετή για την ονοματοδοσία του κλειστού, δήλωσε: “Θα είμαστε σε συνεννόηση και θα συναποφασίσουμε το πότε θα γίνει η τελετή”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ελλάδα

Δειτε επισης

Παραδόθηκε η ΚΥΑ για την είσοδο των φιλάθλων στα γήπεδα

Παραδόθηκε η ΚΥΑ ταυτοποίησης κατόχων εισιτηρίων για τα γήπεδα. Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλ…