Κεντρική Ελλάδα “Θα μαλώσω τον ίδιο τον Σπανούλη για ένα λάθος”

“Θα μαλώσω τον ίδιο τον Σπανούλη για ένα λάθος”

Sfairopoulols

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος επισκέφτηκε το Sports Camp της ΧΑΝΘ, στην πρώτη μέρα λειτουργίας του. Ο τεχνικός των “ερυθρολεύκων” μίλησε στα παιδιά που βρέθηκαν εκεί, αποκαλύπτοντας μερικά μυστικά του… μπάσκετ.

“Πρέπει να βάζετε μικρούς έστω στόχους στη ζωή σας, να μη σταματάτε με την παραμικρή δυσκολία, η προσπάθεια είναι το παν”, ανέφερε μεταξύ άλλων, ενώ όταν κάποιο παιδί τον ρώτησε πώς διαχειρίζεται ο ίδιος τον Βασίλη Σπανούλη απάντησε: “Τον αντιμετωπίζω το ίδιο, όπως και τον τελευταίο παίκτη της ομάδας. Θα μαλώσω τον ίδιο τον Σπανούλη για ένα λάθος όπως και τον 12ο παίκτη μου”.

Αναλυτικά:
Ένας από τους σημαντικότερους, αλλά και πιο επιτυχημένους προπονητές της νέας γενιάς του ελληνικού μπάσκετ, ο τεχνικός του Ολυμπιακού Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο οποίος στις 30 Μαΐου οδήγησε την ομάδα του στην κατάκτηση του 12ου πρωταθλήματος των «ερυθρολεύκων», επισκέφθηκε το Sports Camp της ΧΑΝΘ κατά την 1η ημέρα της λειτουργίας του.

Στη διάρκεια της ομιλίας του στα περίπου 150 παιδιά που μετέχουν στο πρόγραμμα του Sports Camp ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αναφέρθηκε στη σημασία του αθλητισμού στη ζωή του παιδιού, έδωσε χρήσιμες συμβουλές στους μικρούς αθλητές και απάντησε σε μια… βροχή ερωτημάτων που δέχθηκε. Τον έμπειρο κόουτς υποδέχθηκαν στις εγκαταστάσεις της ΧΑΝΘ ο διευθυντής Αθλητισμού Γιώργος Πετρίδης, ο υπεύθυνος του Μουσείου μας Γιωργής Μπουσβάρος,, ο υπεύθυνος των Sports Camp Γιάννης Ουζούνης( ο οποίος ετοίμασε και ένα όμορφο βίντεο το οποίο προβλήθηκε στα παιδιά με την προπονητική διαδρομή και τις επιτυχίες του Σφαιρόπουλου), όπως και ο νέος υπεύθυνος Ακαδημιών του μπάσκετ της ΧΑΝΘ Νίκος Σερέτης”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Ελλάδα

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (7/3)

Γεμάτο είναι το μπασκετικό πρόγραμμα της Κυριακής (7/3) στην τηλεόραση, με τις αναμετρήσει…