Κεντρική Ασίστ Shadow Στις υπηρεσίες της Unicef

Στις υπηρεσίες της Unicef

danos sotiris unicef2

danos-sotiris-unicef2

Ο Σωτήρης Ντάνος στον “Δρόμο Ευαισθητοποίησης” για τη UNICEF (R2A2016) στις Άλπεις! Ως μέλος της Starwood Hotels & Resorts (ο Σωτήρης εργάζεται στο ξενοδοχείο Sheraton της Στοκχόλμης) συμμετείχε με την ομάδα ποδηλασίας στον “Δρόμο Ευαισθητοποίησης“, με στόχο την κάλυψη 450χλμ. σε τρεις ημέρες, προκειμένου να συγκεντρωθούν κεφάλαια για τη Unicef, έτσι ώστε τα παιδιά της Αφρικής να έχουν καθαρό νερό, ύδρευση και αποχέτευση.

danos-sotiris-unicef5

Σταθμοί της διαδρομής ήταν μεταξύ άλλων το Mont Ventoux, το Col de Corobin, το Col d’Allos και το Col de la Bonette.

danos-sotiris-unicef6

danos-sotiris-unicef1

danos-sotiris-unicef3

danos-sotiris-unicef4

Ο Σωτήρης Ντάνος είχε αναλάβει να… φροντίζει για την καλή φυσική κατάσταση των αθλητών, οι οποίοι είναι αλήθεια πως είχαν αρκετά δύσκολο έργο. Αξίζει να αναφέρουμε πως αυτή ήταν η ένατη χρονιά που πραγματοποιήθηκε η συγκεκριμένη ενέργεια, ενώ λίγες ημέρες πριν από την έναρξη της, μήνυμα για καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες είχε στείλει μέσω twitter και ο Ρότζερ Μουρ.

Σημειώστε επίσης πως κι ο Γιέσπερ Ουίκστρομ (έτερος χορηγός της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού) έχει αναπτύξει έντονη δράση, προκειμένου να έχουν νερό τα παιδιά της Αφρικής. Μια δράση που ξεκίνησε στον Αθηναϊκό, ο ίδιος συνεχίζει παθιασμένα, έστω κι αν οι επόμενοι παράγοντες της ομάδας του Βύρωνα εγκατέλειψαν την ιδέα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Ζντο… παρουσία του αρχηγού (vid)

Ο Ολυμπιακός μετά το ματς με την Μπαρτσελόνα έκανε βιντεοκλήση με τον Παπανικολάου. Ο Ολυμ…